This is Mika

24.05.2014 19:07 2min luku 14

Turhia höpinöitä... ja kohta leffaa!

Moro!
Tänään Tennari ykköseen 20:45 näytökseen tsiigaa Days of the future past. Kolmois dimensiona näyttää menevän, mutta eipä tuo haitanne. Odotukset ovat kovat ja varmasti leffa lunastaakin ne.
xmen-days-of-future-past
Jumankekkuli ku on hurja helle! Kämpässä on kuuma kun iltapäivällä alkaa aurinko suoraan porotella sisään. Eipä tässä valittamaan, kun kesä on kaunis mutta lyhyt Suomessa. Hiki virtaa heti kun poistuu tuulettimen alta. Onneksi on sellainen iso siirreltävä hyrrä tossa, joka helpottaa kivasti oloa nii päivisin kuin öisin. Pitäisköhän hommata joku siirreltävä ilmastointihökötys himaan? Onko jengi hommannut ittelleen sellaista? Jos on, niin miten on toiminut?
frozen
Kyl tuolla jumpillakin huomaa, että pikkuisen on lämmintä, kun ekan lämppärisarjan jälkeen virtaa hiki vuolaana. Myyrissä on kyllä ihan ok ilmastointi eikä siellä ole onneksi niin tuskaisen kuuma. Pianhan tässä lähdetään kohti Suomen lappia, niin eiköhän hetken päästä ole taas helteitä ikävä?
spring in lapland
Muistakaa muuten pitää se nestetasapaino kunnossa, kun tuolla helteillä ja suorassa auringon paisteessa tepastelette. Vesi on ihan parasta janojuomaa, kun janottaa. Se on kuin nektareista parhain ja helpottaa oloa kummasti kuumalla säällä.
Aaaaah, water…. Kun janottaa, vesi on jotain NIIN hyväää!
abstract water world
 Let’s go mobile!
lets go mobile
Hyvä kuva tossa yllä. Tää on niin tätä päivää. Se on nykyään harvinaista, että joku ei toljaisi kännykkää tai pädiä, kun ollaan tuolla liikenteessä. Tuo ympyröity mies on vissiin jo harvinaisuus nykypäivänä? Se ei tuijota kännykkää!! 😀
Myönnän kyllä itsekin ottavani föönin välittömästi käteeni, jos joudun jonnekin mestaan odottelemaan jotain. Netin uumeniin on niin helppo hukkua ja välttää sopivasti kaikki sosiaaliset kanssakäymistilanteet. Tuota kuvaa katsoessa vois esim kuvitella, että nuo kaikki kännykän räplääjät keskustelevat intensiivisesti jossain mesessä tai whatsupissa kavereitten kanssa. Laituri ”in real life” on taasen täysin hiljainen. Heh hee! 😀

Kommentit (14)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.