This is Mika

10.05.2016 21:15 1min luku 7

Nyyssiksen MEGA MAN CAVE Fallout neloseen!

Moi!

Piti ihan oma esittelyvideo tehdä, kun lähti koko homma käsistä Falloutissa. Tylsyyttäni ja odotellessani seuraavaa DLC:tä (ilmestyy 19.5) Far Harbor, innostuin leikkimään workshopilla. Sillä pystyy rakentelemaan omia hökkeleitä ja muuta kivaa omiin ”settlementteihin”.

Meikän piti kasata ihan perus kaksi kerroksinen ”kämppä” Sanctuary Hillssiin, jossa muutenkin pyörii asukkaita pilvin pimein. Alakertaan ”nukkumaosasto” ja ylempään se cooli Man Cave, jossa pientä baarihenkisyyttä ja bilispöytää.

No siitä se sitten lähti ja pian (4-5 tunnin jälkeen) huomasin olevani jo neljännessä kerroksessa ja vetelemässä sähköjä mitä ihmeellisimmillä tavoilla. Tuota Mega Man Cavea olisin rakentanut varmaan niin monta kerrosta kuin olisi vaan rakennusmateriaaleja riittänyt. Limitti tuli vastaan viidennen ja kuudennen kerroksen välillä. Workshop lakkasi toimimasta kun yritin nousta ylemmäs.

Arkkitehtuurinen oksennus!

Fallout 4_20160510205323

Noh, hauskaa oli ja ilta meni kyllä iloisesti tuota luomusta rakennellessa. Pelin kannalta tuollaisilla leikkimielisillä rakenteluillahan ei ole mitään merkitystä. Moiset tuovat vain oman hauskan lisän kokonaisuuteen.

Eniweis, tuo hökötys oli pakko ns. esitellä ja pistää videolle. Pikkasen repeilytti homma, kun tuossa on vain mielikuvitus rajana eikä fysiikan laitkaan kauheasti päde pelissä. Tuossahan vois vaikka koko Sanctuary Hillssin peittää terassilla jos haluaisi. 😀 Hulvatonta.

Tässä video, jossa paljastuu vielä mikä yllätys siellä ulkoterdellä odottaa! 😉

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.