This is Mika

14.10.2017 14:06 6min luku 2

Uutta tatskaa - Headbang Tattoo!

Moikka kaikille!

Huh huh! Eilen oli melkoisen upea päivä. Nimittäin 14 vuoden tauon jälkeen kävin vihdoin ottamassa uuden tatuoinnin, joka on mulla ollut vuoden päivät pöytälaatikossa odottamassa oikeaa hetkeä ja oikeaa tatuoijaa.

Mennään ajassa  muutama kuukausi taaksepäin. Tai oikeastaan mennään muutama vuosi taaksepäin. Nimittäin mua on pitkään kiehtonut ottaa lohikäärmetatuointi forkkuun. En kuitenkaan halunnut ihan tavallista loharia, kuten kiinalaisessa mytologiassa, vaan ennemmin sellainen norjalais-viikinkityylinen lohikäärme tuntui mageemmalta, jossa kelttiläistyylisiä tribaaleja risteilee sikin sokin lohikäärmeen ympärillä.

Etsin  netin syövereistä jotain hyvää kuvaa pitkään, kunnes reilu vuosi takaperin törmäsin viikinkiaikaiseen hiuskoruun, johon oli kaiverrettu siistin näköinen lohari tribaaleilla. Pyysin työkaveriani tekemään siitä kaksiulotteisin tatskan ja venyttämään sitä kaarevaa kokonaisuutta poistaen pitkän pinnin siitä kuvasta ja modifioimaan sille hännän ja paljon muuta. Kuukausi meni ja sain mahtavan tatskamallin itselleni. Sitten oli vain enää tarve löytää joku joka osaisi hakata tuon kuvan ihoon.

Mennään nyt vuosi eteenpäin tuonne elokuulle, kun bongasin omilta huudeiltani uuden tatskaliikkeen, Headbang Tattoon. Ajattelin, että tämä on jotain kohtalon johdatusta, sillä olin toki kysellyt eri paikoista kuvalleni tatuoijaa, mutta jostain syystä koko homma oli jäänyt, enkä saanut aikoja varattua. ,Toisinaan paikat, jossa olisi ollut aikoja, olivat taasen niin etäällä, etten vain saanut itsestäni riittävästi irti lähteäkseni mestoille.

Nyt kuitenkin aivan omilla kulmillani oli studio ja siinä sitten pohdin pari kuukautta, mitä tekisin. Viikko takaperin otin yhteyttä Headbang Tattoon omistajaan, Sakuun, kun olin käynyt tsekkaamassa miehen Facebook -sivut. Olin vakuuttunut, että tuollaisen linjahelvetin hän pystyisi tekemään. Kävin studiolla näyttämässä kuvaa ja sovittiin aika. Saku vielä upeasti hioi kuvaa ja puhdisti linjoja entisestään. Kuvasta tuli todella upea symmetrisine linjoineen.

Eilen tuli käytyä ottamassa tuo kuva ja laittelin vielä Twitchiin livevideota tapahtumasta. Nämä ovat nyt nähtävillä Youtubessa ja täällä blogissa! Käyhän vilkaisemassa tuota touhua ja alempi video on valmiista kuvasta.

Homma starttaa!

Valmis!

Saku on erittäin taitava tatuointitaiteilija. Mies on kannuksensa hankkinut 10 vuoden kokemuksella työskennellessään Ruotsissa. Hän on vastikään palannut takaisin Suomeen pysyvästi ja pistänyt ihan ikioman studion pystyyn Vantaan Pähkinärinteeseen.

Saku on ihan alkuperäisiä Vantaan kasvatteja, mutta aikanaan muut kuviot vei Ruotsiin ja siellä sitten taiteilija eksyi tatuointien pariin 10 vuoden ajaksi. Itse näen, että pitkä työhistoria ja tekeminen korreloi vahvasti myös laadukkaaseen työn jälkeen. Osaaminen ja laadun tasaisuus selkeästi kertoo Sakun kohdalla tästä osaamisesta.

Kamat valmiina ja tästä se lähtee!

Kuvaa tehtiin 5 tuntia ja taisi käytössä olla ainakin kolme erilaista neulaa. BOOM!! Otti kyllä kipiää, mutta taiteen ja estetiikan eteen on joskus kärsittävä, näin se vaan on. 🙂

Tässä muutamia Sakun tekemiä tatuointeja:

Sakun omaa piirustustaidetta!

  

Yhteydet

Sakuun saa yhteyttä mailitse, facen kautta tai puhelimella. Studioon kannattaa mennä moikkaamaan Sakua mallikuvan kanssa tai pelkän idean kera. Saku kyllä tekee mallit sinulle, jos ei omaa ole. Kunhan idea löytyy ja sen verran ilmaisutaitoa, että osaa sen idean kertoa Sakulle, niin kuva kyllä syntyy.

Headbang Tattoon yhteystiedot:

  • Taitelija: Saku Kuusiola
  • Puhelinnumero: 040 673 0067
  • Sähköposti: headbangtattoo@gmail.com
  • Osoite: Lammaspolku 14, Vantaa

Käy tykkäämässä ja tsekkaamassa Sakun töitä ja piirustuksia Facesta  –>  Headbang Tattoo Facebook

Sakulla on myös Instagram -tili, käy tutustumassa: headbang_tattoo


Nyyssis diili ja kirjaskaba enää voimassa tämän ja huomisen!

Käy TÄÄLLÄ hyödyntämässä huikea tarjouskoodi ja saat 10€ alennusta sekä osallistu kilpailuun. Palkintoina 3 x Giant Killer -kirja!!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.