This is Mika

15.11.2012 05:56 2min luku 20

Joulu tulee, oletko valmis?

Moiqqa!

Joulu lähestyy. Nyt pitäisi miettiä lahjojakin, niin ei tule sitten viimehetken klassinen kiire-stressi-paniikki-ahdistus! 😀

Pistetääs ideaa kehiin! Tilaappas poika/tyttöystävällesi vähän kunnon heraa. Jouluinen uusi maku, coconut, varmasti piristää ja maistuu erilaiselle kinkun yliannostuksen jälkeen. Tukulla tullut siis uusi maku jo legendaksi muodostuneeseen Whey-80 -sarjaan!

Banskun kautta tietenkin!

Kateltiin eilen elokuva Ted!

Ihan ehdottomasti yksi vuoden hauskimmista elokuvista. Family Guyn luojalta Seth MacFarlanelta ei olisi voinut muuta odottakaan. Mark Wahlberg tekee aivan sikahauskan roolin ja koko idea ylipäätään on niin kreisi, että sitä naurattaa ilman että mitään ihmeellistä edes leffassa tapahtuu.

Ted, on nalle joka herää eloon pienen pojan toivomuksesa. Ted ja poika päättävät olla ikuisesti yhdessä, mutta pojan vartuttua aikuiseksi ja tyttöystävän tulo kuvioihin mukaan pistää Tedin ja pojan suhteen koville. Härski ja hauska elokuva, jossa ei säästellä mitään. Voin vain kuvitella miten konservatiiviset jenkit ovat korvat punaisina katselleet tätä leffaa.

Kommentit (20)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.