This is Mika

05.11.2015 10:48 2min luku 14

Wolverine -kuvat leviävät mediassa

Moi!

Hienosti ollaan Jounin kanssa saatu näkyvyyttä netissä. Iltalehti uutisoi näin:

Tiistai 3.11.2015 klo 16.07

Supersankari Wolverine sai suomalaiskehonrakentajalta totuttua lihaksikkaammat muodot.

Hollowood-tähti Hugh Jackman on totuttu näkemään supersankari Wolverinen hahmossa valkokankaalla, mutta tällä kertaa hahmo sai suomalaiskehonrakentajalta totuttua lihaksikkaammat muodot.

Tuore Arnold Classic Europe -voittaja Mika Nyyssölä maskeerattiin supersankariksi valokuvaaja Jouni Jones Lehtosen kuvauksissa.

Mika Nyyssölä voitti arvostetun kehonrakennuskilpailun Arnold Classic Europen Madridissa syyskuussa. Myöhemmin Nyyssölä palkittiin Nordic Fitness Expossa Overall-tittelillä ja most muscular -palkinnolla.

wolvermakingof3

Myös Episodi.fi -sivusto teki jutun kuvista ja making of -videosta.

Sarjakuvasankari Wolverinea on elokuvissa esittänyt Hugh Jackman, mutta nyt Suomella on oma Wolverine, joka ainakin lihaksillaan päihittää Jackmanin. Valokuvaaja Jouni Jones Lehtonen on nähnyt todella paljon vaivaa ja saanut aikaan järjettömän hienoja kuvia, joissa kehonrakentaja Mika Nyyssölä muuttuu Wolverineksi.

wve

Aika nastaa tollainen, että isompi media on reagoinut positiivisesti näihin superhienoihin kuviin. Eikä mikään ihmekään, sillä onhan nuo Jounin kuvat nyt ihan omaa luokkaansa käsittelyn, taiteellisuuden, kokonaisfiiliksen ja teknisen osaamisen kohdalla. Taisin jo aikaisemminkin mainita, että tuohon settiin vaan osui ihan kaikki elementit kohdilleen meikäläisen kondiksesta lähtien. Kalusto, studio ja Jonesin lahjakkuus yhdistettynä saatiin aikaseksi (ja tullaan vielä jatkossakin saamaan) oikeasti eeppistä taidetta.

Kyllähän se kertoo jo jotain, kun Probodyssä, IL:ssä ja Episodissa on kuvia ja juttua tästä meidän projektista. En muista, että olisin koskaan aikasemmin päässyt ns. valtamedian uutiseksi millään aikasemmalla kuvaproggiksella ja minustahan on kuvia otettu satoja ja satoja. Noh, kerta se on ensimmäinenkin ja on vain oltava hitokseen tyytyväinen tähän.

Asiasta Octaneen!

Tämä ja huominen päivä aikaa klo 23:59 saakka hyödyntää tuo huikean hyvä tarjous!!

800_mika_Octane_hardcore_okt15_FTUK

Kommentit (14)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.