This is Mika

07.02.2014 19:21 2min luku 35

Kokeilunarvoisia juttuja!

Helou salijermut ja fitnessbeibet!

Se on perjantai ja viikonloppu edessä. Monelle viikonloppu on myös aktiivista treeniaikaa. Vaikka usein mennään viikkorytmillä, ei viikko tai tarkemmin 7 päivää ole mikään välttämätön kierto jonka puitteissa on mentävä. Treeniohjelma voi hyvin olla 6 päivän kierrolla tai 8 päivän kierrolla. Rytmin ei tarvitse olla viikkosidonnainen.

Moni tosin tykkää mennä viikkorytmissä ja aina maanantaisin treenata tietty lihasryhmä. Itse treenaan kausiluontoisesti välillä viikkosidonnaisesti ja välillä pidemmällä kierrolla. Kunnolla treenatun lihaksen palautuminen vie jonkin verran aikaa ja tämän vuoksi saatan treenata pienemmän lihaksen tiheämmin siinä välissä ja isomman vasta kun se on palautunut kunnolla. Toki tiheämmällä freksvenssillä saatan isojakin lihasryhmiä jumpata, mutta silloin pidän huolen, etten ”tuhoa” lihasta ihan täysin vaan väsytän vain sen verran, jotta lihas palautuu ja on valmis uuteen iskuun parin, kolmen päivän päästä.

***

Kun puhutaan perus whey-proteiinista, yleensä siis konsentraatista, on tärkeinä elementteinä, hinta, laatu, sekoittuvuus ja maku. Monasti vaan unohtuu sen maun osalta, että usein heraproteiinikonsentraatteihin lisätään runsaasti sokeria tuottamaan lisämakua. Fitnesstukun Whey-80:ssa on sokeria vain 3%. Makuun toki vaikuttaa hurjasti sokerin määrä ja sokerin nauttiminen ei aina ole elimistölle se paras asia. Kannattaa siis tarkistaa paljonko sokeria on lisätty heraan vain maun takia.

Tukulla on uusi Whey-80 jossa siis sokeria vain se 3% ja maku on silti saatu aivan törkeen suklaiseksi! Nimittäin Whey-80 Double Rich Chocolate on kieltämättä makoisan makuinen! Myös Vanilla Pear on kokeilemisen arvoinen maku! MItä isompi säkki sen halvempi kilohinta! Suosittelen!

double rich

Puhdasta perusPWO-tuotetta halvalla? Kyllä, Intensity on sellainen ja sitä saa tukulta 18,90/ 300g purkki. Itsellä tulee tämä testiin heti kun ehdin hakea postista. Olen erittäin innoissani tästä ja hintaan varsinkin. Tähän tuotteeseen on oikeasti opiskelijankin budjetilla varaa. Yleensähän hyvät PWO:t ovat uskomattoman hinnakkaita. Kokeiluun menee!

intensity

Aminohapporintamalla on paljon tuotteita ja tuotemerkkejä. Kun octane on loppuunmyyty ja sama tilanne Amino-Pro Essentialssilla, on hyviä korvaaviakin tuotteita olemassa! Nimittäin vaikka Mutantin BCAA 9.7! Haaraketjuisia aminohappoja tarjoushintaan 18,90/ 348g purkki.

Mutant BCAA 9.7

Pistähän näitä tuotteita tilaukseen! Eli: Banneri laulamaan! 😀

Kommentit (35)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.