This is Mika

17.04.2012 19:01 1min luku 27

Fani teki Tribute -videon!

Hola!

Ihan mahtavaa, että saan olla vaikuttamassa ihmisten elämiin ja vielä positiivisella tavalla! Mulla on aina ollut sellainen agenda, että haluan olla näyttämässä jengille, että urheilu on kivaa ja treenaamisella on positiivisia vaikutuksia elämälle. Terve mieli terveessä ruumiissa on klisee, mutta se on loppujen lopuksi täyttä totta!

Blogini on monelle treenarille ja myös ei-treenarille päivittäinen osoite, joka tullaan tsekkaamaan kerran ellei jopa parikin kertaa päivässä. Pyrin lähes päivittäin kirjoittamaan tänne kaikenlaista bodybuilding-lifestyle-matskua ja kaikkea muutakin jupinaa. Olen aika usein saanut niin mailia kuin jopa in-real-life -kommenttia tyypeiltä, jotka runsain sanoin ovat kiittäneet ja tsempanneet minua blogini kirjoituksessa. Kiitos siitä teille!

Voin sanoa kaikille rehellisesti, että mitkään saunalahdet tai operaattorit eivät pysty minua estämään blogini päivittämisessä! Tätä kirjoitetaan ja päivitetään niin kauan, kun vain lukijoita löytyy! Marssin vaikka maailman viimeisimpään kirjastoon tai nettikahvilaan, josta löytyy yhteys ja päivitän blogiani, koska koen sen olevan tärkeä lukijoilleni!

Yksi fani on omalta osaltaan taasen kiittänyt minua kaikesta ja tehnyt aivan uskomattoman upean Tribute-videon meikäläisestä! Täytyy sanoa, että vetää aika sanattomaksi moinen! Vaikea oikeasti edes käsittää, että voin olla näin suurena inspiraation lähteenä joillekin? Mutta siis, kiitos kaikille lukijoille ja tyypeille, jotka ovat kaikki nämä vuodet jaksaneet tänne kommentoida ja seurata meikäläisen touhuiluja.

Tänä syksynä, jos luoja suo, nousen kehonrakennuslavalle ja kiitän sillä esiintymisellä kaikkia faneja. Tulkaahan siis kaikki katsomaan minua Lahteen, Fitness-expoon! Edellyttäen tietty, että kaikki menee suunnitelmien mukaan. 😉

Tässä tuo Tribute-video:

Kommentit (27)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.