This is Mika

24.04.2013 07:15 4min luku 51

Pre Workout -tuotteet testissä!

Terve.

Nyt on testattu nuo aiemmin mainitut PWO-tuotteet. Yllätyksiä oli ja pettymyksiä tuli. Katsotaan vähän mitä tapahtui.

pwo-testi

Yritin luoda jokaisella käyttökerralla samanlaisen testiympäristön. Otin noin 45 minuuttia ennen treeniä yhden mitallisen jokaista tuotetta eri päivinä. Jokaisen PWO-tuotteen kanssa käytin myös kreatiini pyruvaattia ja treenien aikana nautin Smarttsuppsin BCAA:ta.

rage insanity

Ensimmäisenä testissä oli Fairingin Rage Insanity. Avasin purkin jonka sisältä löytyi mittalusikka ja epämääräinen klöntti jauhetta. Aine oli kaiketi ottanut kosteutta itseensä sillä jauhomainen rakenne oli tipotiessään. Järkyttävän kivikova mötikkä, jota ei juurikaan pystynyt rikkomaan sillä muovisella mitalla. Ei muuta kuin haarukalla tavaraa pilkkomaan pienemmäksi ja koitin saada sitä mötikkään hajoamaan sen verran, että sain sen jauhoutumaan mitallisen verran. Lasiin jauhe ja vettä päälle. Makuna oli Fresh Pear ja ei muuta ku nenästä kiinni ja ykkösellä alas.

Se mikä ensimmäisenä yllätti, oli maku! MIeto päärynä oli itseasiassa yllättävänkin hyvänmakuinen eikä tullut sitä perinteistä puistatusta tollaisia juoneena. Mitä mauttomampi, sen parempi.

Aineen vaikutukset.

Mitään massiivista nousua en tuntenut matkalla salille. Juuri tuona treenipäivänä treenattiin Miken kanssa rintaa ja treeni kulki todella hyvin. Vireystaso oli kyllä loistava ja virtaa tuntui riittävän. Jäin vielä salille tekemään paikko jalkatreeniä ja siinä vaiheessa huomasin, että normaalisti en olisi jaksanut sitä tehdä. Crasheja ei tullut eikä illalla ollut mitenkään levoton olo. Vaikutus oli yhden mitallisen kanssa hyvä ja positiivinen. Uskoisin, että lisäämällä annostusta voidaan nostaa selkeästi tehoja treeniin. Mitään epämiellyttäviä tunteita ei tullut.

Vaikka PWO:n nimi on Rage insanity, ei tuote nyt sentään mitään rage-fiiliksiä tuonut. Mutta ihan mainiot treenit sai kyllä aikaseksi.

Sisältö

Ainekset: Beta-alaniini, sitrulliinimalaatti, kreatiinimalaatti, kreatiinimonohydraatti, kofeiini, DMAE, beta-fenetyyliamiini (PEA), ruusujuuri (standardisoitu 3 % rosaviinejä, 1,5 % salidrosidia), happamuudensäätöaine (omenahappo, sitruunahappo), aromit, dinatriumfosfaatti, natriumglysinaatti, makeutusaine (aspartaami)*

*Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Plussat:

 • Toimii jo yhdellä mitallisella
 • Maku oli mieto ja miellyttävä
 • Ei putoamisia vaan aineen vaikutus häviää vähitellen
 • Ei epämiellyttäviä tuntemuksia

Miinukset:

 • Jauhe oli kivikovaa

Kokonaisarvosana:

3/5

rush accelerated

Seuraavaksi testiin joutui Stacker 2:sen Rush accelerated. Purkki auki ja katsotaan mitä se on syönyt. Vaaleaa jauhetta, joka on myös jauheen muodossa. Mutta missä mittakauha? Kaivelen ja kääntelen, mutta mittaa ei löydy. Joko se on sitten sinne pohjalle valahtanut tai pakkausvaiheessa unohtunut pois. Vieläkään en ole sitä löytänyt. Noh, napataan annos sitten silmämääräisesti ruokalusikalla. Elikkä yksi ruokalusikallinen Rushia lasiin ja vettä päälle. Makuna tässä Green Apple, joka myöskin oli onneksi melko siedettävä ja mieto. Ei siis pahan olon puistatuksia ja makukin hävisi kulauksen jälkeen melko nopeasti suusta.

Aineen vaikutukseet.

Matkalla salille huomasin, että naamaa alkoi pistellä. Selkeä vireystason nousu syntyi jo matkalla. Salilla noin 40 minuuttia aineen nauttimisesta koko kropassa tuntui pistelyä. Aivan kuin olisi villapaita ollut tank topin sijaan päällä. Ei onneksi tullut mitään punotusta iholle tai muita ”maksaläiskiä”. Selkeästi kuitenkin tunsin aineen ”nousun”.

Treenit sujuivat todella kovaa. Tein vastaotepenkkiä isommilla painoilla kuin koskaan. Energiaa riitti vaikka muille jakaa. Kihelmöinti katosi treenin aikana eikä crasheja tullut tästäkään. Ilta meni himassa leppoisasti ja uni tuli normaalisti.

Sisältö

Aine Määrä per annos % RDA
VascularPmPex. 7,013 mg
Beeta-alaniini
Kreatiinimonohydraatti
L-arginiini-alfaketoglutaraatti
Agmatiinisulfaatti
L-karnitiini
L-tyrosiini
Tauriini
Energy Stimulant X 1,008 mg
Schisandra chinensis -uute
Vedetön kofeiini (200 mg)
Suklaauute (fenyylietyyliamiini)
Omenahappo
Magnesium (magnesiumsitraatti) 57 mg 15 %
B3-Vitamiini (nikotiiniamidi) 32 mg 200 %
B1-Vitamiini (Tiamiini-HCl) 4,2 mg 380 %

Plussat

 • Maku mieto
 • Lisää vireyttä runsaasti
 • Antaa huikeat tehot treeniin
 • Ei putoamisia

Miinukset

 • Epämiellyttävää pistelyä alkuun
 • Mittalusikka puuttui

Kokonaisarvosana

4,5/5

nano vapor

Viimeisenä testasin Muscletechin Nano Vaporin. Purkin sisältö oli vähintäänkin oudon näköistä. Vihertävä jauhe oli tosi härön näköinen. Iso mittalusikka möllötti päälimmäisenä ja jauhe oli hienojakoista eli kosteus ei ollut ainakaan tähän purkkiin tunkeutunut. Makuna Blue Rasberry, joka vähän pisti naamaa vääntymään. Ei ollut siis mikään miellyttävin maku, mutta ei kuitenkaan maailman kaameimmasta päästä.

Aineen vaikutukset.

Jos niitä oli, en tuntenut niitä juuri lainkaan. Haukottelin salilla ja aineen ottamisen jälkeen alkoi väsyttää. 😀 En tuntenut juuri mitään nousua, ehkä jotain pientä, vai kuvittelinko vain? Tehtiin jalkatreeniä eilen ja alku tahmasi oikein huolella. Lopulta treeni kuitenkin lähti sujumaan ja joko aine sitten lähti vaikuttamaan viiveellä tai sitten vain piristyin muuten vaan. Anyway, suurin pettymys oli tämä Nano Vapor vaikka Muscletechiltä olen tottunut saamaan laadukkaita lisäravinteita.

Suositeltu annos olisi 1-3 skuuppia. Otin vain yhden eli saattoihan olla, että minun kohdallani annostus olisi pitänyt olla korkeampi. En siis mene täysin lyttäämään tuotetta, koska en ole vielä testannut korkeammalla annostuksella. Yhdellä mitallisella ei kuitenkaan ollut juuri mitään vaikutusta.

Sisältö

Sisältö per 1 skopa (13 g) Määrä
Energiaa 45 kcal
Hiilihydraatteja 3 g
-joista sokereita 0 g
C-Vitamiini 67 mg
B6-Vitamiini 0.39 mg
B12-Vitamiini 1.2 mcg
Kalsium 120 mg
Pump And Performance Complex
L-Sitrulliinimalaatti 2,667 mg
Beta-Alaniini (CarnoSyn) 1,067 mg
Betaiini Anhydrous 833 mg
Quercitin 67 mg
Cell Volumization And Growth Matrix
Kreatiinimonohydraatti 1,667 mg
Tauriini 1,500 mg
L-Asparagiinihappo 1,000 mg
Energy And Focus Complex
Kofeiini 130 mg
L-Teaniini 50 mg

Plussat

 • Sekoittui hyvin

Miinukset

 • Maku vähän ällö
 • Ei lisännyt tehoja
 • Ei nostanut vireystasoa
 • Jauheen väri pelotti

Kokonaisarvosana

1,5/5

Kommentit (51)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.