This is Mika

04.10.2019 10:25 2min luku 0

Treenivideossa yllytettiin tekemään extra isoilla painoilla selkää!

Moikka vaan dyyds!

Käväisin tuossa aamutuimaan vetämässä selkäjumpat. Oli sellainen perus tuhnuinen ja väsynyt aamu, joka sitten äityikin ihan kelpo jumpaksi, kun pistin YouTuben striimit tulille ja jengi yllytti ja kannusti ottamaan vähän isommilla painoilla sarjaa. Fiilis oli hyvä vaikka tällä hetkellä keuhkoissa on sellainen ahtaumatila ilmeisesti orastelevan flunssan takia.

***

***

Meikä siis puuskutti menemään chatin kannustamana ja oikein oivalliset treenit tuli tehtyä. Ihan loppuun pumputtelin vielä ojentajia, jotta pieni priorisaatio niille antaisi kasvuärsykettä. Kädethän ei voi koskaan olla liian isot, eihän?

Tämä suoratoistovideo on luonnollisesti jälkitallenteena tuolla mun Youtube-kanavalla, kuten kaikki aikasemmatkin talkshowt ja treenivideot. Noissa tulee kuitenkin ihan kivasti pientä tietoa ja vinkkejä treeniin sekä ravintopuoleen, joten en raaski antaa niiden kadota bittiavaruuteen.

Tässä siis tuo tämän aamun treenivideo täysin kokonaisena ja leikkaamattomana!

Intrana toimii, kuten yleensä, Octane (fresh forest berries). Joka on muuten juuri nyt -30% alennuksessa!!

Klikkaa kuvaa alla ja käy poistamassa purnukka äkkiä itelles!!

Äläkä tietenkään unohda tämän hetken hulluja alekoodeja.

Mitä enemmän ostat, sitä enemmän saat alennusta!

Tosiaan, tämän aamuinen selkäjumppa oli sellaista snadisti isomman raudan kolistelua. Nousin ylätaljassa 10 sarjoilla ja 10 kilon korotuksilla 70kg–>140kg. Alkuun alataljalla pehmeät lämppärit ennen ylätaljaa. Tykkään tuota alataljaa tehdä seisten ja yhdellä kädellä. Saan siinä todella tiukan supistuksen latseihin ja veri suorastaan hyökkää sinne antamaan ensipumpin. Kun sitten latseissa on jo vähän verta, tulevat liikkeet menee todella hyvin perille.

Ensi kerralla selkätreeneissä mennään jälleen korkeammalla volyymilla ja käytetään kuitenkin sopivan isoja rautoja, jotta selkälihakset saa kunnolla kyytiä. Tärkeää on varioida treenejä sopivasti, niin lihas ei pääse liiaksi adaptoitumaan tietyntyyliseen ja sykkeiseen treeniin. Näin pidetään huoli, että lihas on vastaanottavainen rasitukselle ja liikkeille eikä hermotus pääse liiaksi mukautumaan treeniin.

Tätä ajatusta ja treenifilosofiaa olen kehittänyt mahdollisimman pitkälle omissa treeneissäni sekä tietysti vienyt sitä minun valmispakettiohjelmien sisälle. Jokainen treenaaja pääsee siis kokemaan näitä metodeja itsensä kanssa ja ajamaan omaa fysiikkaansa uuteen kehitykseen. Aina, kun pääset kokeilemaan jotain täysin perinteisestä tavasta poikkeavaa, antaa moinen aivan älyttömän boostin kehitykselle, niin fyysiselle kuin henkisellekin. Motivaatio on ihan eri tasolla, kun lähdet uuden ohjelmakokonaisuuden kanssa treenaamaan ja pääset sen ohella toteuttamaan sinulle skaalattua ravinto-ohjelmapakettia!

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Huomenna lauantaina pistetään jotain striimiä tubessa tulille. Nähdään siis siellä!

-Mika

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.