This is Mika

26.05.2016 15:11 2min luku 8

Far Harbor Gameplayta!

Moro!

Vihdoin sain hommattua itselleni Kingston HyperX Cloud II Headsetin! On muuten hyperlaadukas ääni ja mikki tuossa setissä ottaen huomioon hinnan.

 

Tuolla kokoonpanolla on hyvä jatkossakin tehtailla lisää näitä gameplay:ta. Pleikkarin oma headset 2.0 stereo oli kyllä mikin osalta totaalista kuraa. Ääni todellakin oli kuin olisin ämpäri päässäni puhunut. Mikrofoni sijaitsi kuulokekotelon sisällä, joten ei ihme, että kumea ääni siinä muodostui. Harmi vaan, että maksoin sonyn omista PS4 -kuulokkeista enemmän kuin näistä Hypereistä ja siitä huolimatta laatu PS4:sen kuulokkeissa on huomattavasti huonompi.

Mutta takaisin Far Harboriin. Tuo seikkailu tuskin pääsi alkuunkaan kun jo toista tuntia tuli siellä touhuttua. Paljon dialogia ja sehän itsessään jo vie aikaa.

Pääsin kuitenkin Far Harborista jo seuraavaan mestaan ja sielläkin olen jo onnistunut hommaamaan lisäduunia. Katsohan video ja jos et vielä ole Fallout 4:sta ostanut niin klikkaahan TÄTÄ LINKKIÄ!

Fallout 4_20160526135554

Oikein koukuttava ja laajan oloinen lisäosa. Tulispa lisää vielä. 🙂 Fallout 4 maailma on vaan niin jännä ja mielenkiintoinen. Nytkin metkasti väläyteltiin ajatusta onko sitä itsekään ihminen vaiko synth? Pelistä voi saada vielä paljon irti uusilla lisäosilla. Jotkut ovat tykänneet pelata peliä alusta asti uudestaan Survival Modella. Itse en ainakaan vielä ole siihen lähtenyt. En usko edes osaavani niin hyvin pelata peliä ohjaimella ohjattuna. Kyllä tuo saattaisi hieman auttaa jos olis hiiri ja näppis.

Ehdin tosiaan vain reilun tunnin pelata joten en päässyt vielä koluamaan koko saarta läpi. Uskon sieltä kuitenkin löytyvän vaikka mitä salaisuuksi ja örkit ovat ahdistavan oloisia kuten äänimaailma pelissä.

Tässä eniweis video, joka siis jatkuu suoraan siitä edellisestä gameplaysta.

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.