This is Mika

20.01.2020 13:02 2min luku 0

Kuredu Island, Malediivit - Saarikierros!

Heippa!

Viime vuonna käytiin Malediiveilla nauttimassa lämmöstä ja kauniista maisemista. Olimme tutulla Kuredun saarella kolme viikkoa kesä-heinäkuun vaihteessa ja matka oli aivan mahtava. Tänä vuonna ollaan jo viidettä kertaa menossa samalle saarelle. Malediiveista on tullut yksi suosikkikohteistamme ihan puhtaasti sen takia, että paikka on aina lämmin, ruoka on hyvää, maisemat, vedet ja rannat puhtaita ja kauniita. Lentomatka ei ole kohtuuttoman pitkä, noin 12-14h kokonaisuudessaan vaihtoineen. Aikaeroa ei  juurikaan ole, joka voisi häiritä tai sotkea pahasti omaa rytmiä.

***

***

Halpaa Malediiveista ei nyt saa tekemälläkään, mutta ottaen huomioon sen, että all inclusive sisältää ruoat ja juomat, eikä paikan päällä kulu suoranaisesti rahaa, ellei sitten halua jotain extraa. Eli menee nuo Malediivien matkat aika lailla samoihin kuin muutkin lomamatkat, joiden kohteissa sitten joutuu kaikesta maksamaan.

Viime reissulla kuvailtiin yhtenä päivänä Kuredua, kun kiertelimme sitä ja kävimme hiekkasärkällä katselemassa aaltoja. Nyt vasta muistin, että tämä kuvamateriaali oli tehty ja ajattelin laittaa sen ihan videoksi selostuksen kera. Videolla koitan kertoa olennaisia asioita juuri Kuredu Island -resortista ja minkälaisia huviloita ja rantoja siellä on ja mitä ylipäätään on hyvä ottaa huomioon, jos Malediiveille haaveilisi matkaamista.

Paikka on ihastuttavan kaunis ja tuolla kyllä sielu lepää ja voi halutessaan vain löhöillä ja nauttia olostaan. Sun, sand and sea, kuten sanonta kuuluu on tuolla Malediiveilla jotain niin uskomatonta, että sinne haluaa aina vain takaisin. Itse suosittelen todella paljon Malediiveja ja varsinkin Kuredua, joka on jo kooltaan sen verran iso, että siellä kyllä tekemistä ja tutkimista riittää. Malediivit ovat kuitenkin niitä lomakohteita, jotka saattanevat joskus tulevaisuudessa hukkua meren pinnan alle, joten nuo maailmankolkat kannattaa käydä kokemassa, ennen kuin on liian myöhäistä!

Tässä 36 minuutin pituinen saarikierros selostuksella!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.