This is Mika

25.11.2012 20:03 1min luku 37

Carnivor MASS! - Nyt massaa kehiin!

Tämä on seuraava etappi!

Kehitystä on saatava, jos mielii vielä kisata tulevaisuudessa tyyliin: better and improved! Otetaan käyttöön pihviproteiini-isolaatti! Kehonrakennusvaikuttaja Jouni Virtamo huikkasi meikäläiselle, että nyt olisi hyvä jos nostaisin sen elopainoni sinne 110 kiloon ja pitäisin siellä vähän aikaa.

Uh, 110kg? Minkähänlainen tynnyri meikä olisi sen painoisena? Pistetään tuota Carnivor Massia tilaukseen ja ruvetaan popsimaan normi safkojen lisäksi vuoroviikoilla (plussilla) oikein huolella! Kokeile sinäkin, nyt lihat kasvuun ja massaa kehiin! 😉

Optimoi kehosi anaboliset olosuhteet ja tehosta palautumistasi pihviproteiinipohjaisella massanlisäystuotteella Carnivor Mass!

  • Maksimoi palautuminen.
  • Minimoi katabolia.
  • Täysin ilman sokeria!
  • Alle 2 g rasvaa per annos!

Carnivor MASS 59,90e/2,6kg banskun kautta tietenkin!

Lihasmassan lisäämiseen tarvitaan muutakin kuin energiaa ja kaloreita. Jotta saat kehoosi suotuisan anabolisen ympäristön, on tärkeää, että saamasi kalorit ovat jakautuneet oikein ravintoaineiden osalta. MuscleMedsin Carnivor Mass antaa nopeita ravinteita proteiinin ja hiilihydraattien muodossa – näin saat veren aminohappo- ja glukoosikonsentraation nousemaan. Yhdessä verensokeria säätelevän iSpike-teknologian kanssa nämä tekijät mahdollistavat lihaskasvupotentiaalin maksimoimisen!

Carnivor Massin sisältämä proteiini muodostuu pihviproteiini-isolaatista, joka on naudanlihasta peräisin oleva korkeatiivistetty ja eristetty proteiini. Pihviproteiini-isolaatti on varma ja tehokas proteiinilähde, jossa on MuscleMedsin patentoidun jalostusteknologian ansiosta 350% korkeampi aminohappopitoisuus kuin käsittelemättömässä lihassa. Tämän lisäksi MuscleMeds on lisännyt tuotteeseen 5 g kreatiinia ja haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) annosta kohden lihaskasvun kiihdyttämiseksi entisestään.

Annostusohjeet: Sekoita 4 mitallista (n. 180 g) 4-5 dl:aan vettä tai maitoa.

Kommentit (37)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.