This is Mika

01.09.2014 04:04 2min luku 10

Banneriskaba päättynyt - Syksyn kunniaksi alkakoon uusi!!

Tervehdys kaikille!
Aikanen lintu se madon nappaa ja siksipä tässä jo neljän maissa kirjoittelen. Kesän part II banneriskaba on saatu päätökseen ja kilpailun voitti Jussi Alanko-Luopa, Seinäjoelta. Jussin tilaus ylsi huikeaan 1113 euroon, niinpä mies saa palkinnokseen brutaalit treenit ja makoisat sapuskat meikäläisen piikkiin. Mukaan tullee vielä jotain pientä extra palkintoa myös… 😀 Paljon onnea Jussille, soittelen miehelle vielä illemmalla, niin sovitaan tarkemmat ajankohdat. Kiitos kaikille osallistujille myös!
Koska nyt oltiin niin valtavan aktiivisia ja porukka oli kaikki iloisesti mukana kisassa, niin piristetään tätä tympeän näköistä syyskuuta uudella Banneriskaballa! Elikkä Syksyn Bannerikilpailu alkakoon!! Tatta DAA!! This is MADNESS!!!
banneriskaba_smll_ syksyn_2014
Elikkä säännöt ovat samat kuin aikasemminkin! Kilpailuaika siis: 1.9.2014-30.9.2014
SÄÄNNÖT:
Tee mahdollisimman suuri tilaus bannerini kautta. Suurimman yksittäisen tilauksen tehnyt henkilö palkitaan treeni-lounas-komboon kanssani!
Toimi siis näin:

  • Lähetä sähköpostiini (mika.nyyssola (at) pakkotoisto.com) maili otsikolla: Bannerikilpailu ja oma nimesi
  • Laita tilauksesi arvo sentilleen sekä päivämäärä milloin tilaus on tehty SEKÄ TILAUSNUMERO!!. (näin pystyn tarkistamaan tilauksen oikeellisuuden)
  • Anna oma nimesi, yhteystietosi ja puhelinnumerosi, josta sinut voi voiton sattuessa tavoittaa
  • Kerro myös lyhyesti mitä haluat treenata kanssani

HUOM!!! Lisää vielä tilausnumerosi tilauksesta mailiin. Saat tilausnumeron tilausvahvistuksessa!!!! Tämän avulla pystyn jäljittämään tilauksen tarkasti ja tarkistamaan summan oikeellisuuden!!! HUOM!!!

Vinkki: Helpointa on ottaa kuvakaappaus tilausvahvistuksesta, minkä moni kilpailuun osallistuneista on fiksusti tehnytkin ja laittaa kuva liitteenä sähköpostiin!

-Bannerikilpailu on voimassa: 1.9.2014-30.9.2014
-Muina ajankohtina tehdyt tilaukset eivät osallistu tähän kilpailuun.
Myös tilauksesta ilmoittaminen täytyy tehdä kilpailuajan sisällä!!!!
-Eri tilauksia ei voi yhdistää. Tilauksen on oltava yksittäinen!!
-Pidä huoli, ettet ole mennyt Fitnesstukun sivuille aikaisemmin muuta kautta tai ettei sinulla ole tukun sivut auki toisessa välilehdessä. Helpointa on tyhjentää välimuisti selaimesta ja sen jälkeen mennä bannerin kautta tukun sivuille. Näin vältymme epäselvyyksiltä.

😀 😀 😀

Jälleen kerran on pakko todeta, että kannattaa osallistua tähän kisaan. Voittajan kanssa on aina ollut ihan mielettömän hauskaa ja läpänderi on lentänyt ihan huolella. Aina on kaveri lähtenyt roppakaupalla uusia vinkkejä ja ideoita mukanaan. Päivä on huikea, kun kovien jumppien päälle mennään vielä chillailemaan ja syöpöttelemään jotain hyvää.

Vaikka summa olisi kuinka pieni tahansa, se voi silti olla se isoin summa, koska kukaan ei etukäteen tiedä toistensa tilaussummia. Kaveriporukalla tehdyt tilaukset ovat myös sallittuja, mutta voittajia voi olla vain yksi. 🙂
Rehellisesti: Kannattaa osallistua.
Tässä viime kisan voittajan kanssa tehty reenikooste:

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.