This is Mika

14.12.2008 21:06 2min luku 2

Täällä vartioi Totoro!

Eilen oli Pakkiksen pikkujoulut ja paikan päällä oli jos jonkimoista populaa. Hauskaa oli ja syömiset maistui. Otin muutaman sidukan Maikkelin kanssa ja taisin juoda myös pullollisen terveellisiä flavonoideja punaviinin muodossa.

Kuuluisa Matti H. Kataja ja Mike pikkujoulutunnelmissa.

mhk ja mike.JPG

Eva ja Hani

eva ja hani.JPG

Illan ehkä hauskin juttu oli Rock band-peli jossa 4 henkilöä soitti kukin yhtä instrumenttia mahdollisimman tarkasti originaalin musiikin tahdissa. Meikäläinen pääsi paukuttamaan rumpuja ja Mike taisi kokeilla taitojaan niin kitarassa kuin solistinakin. Hauska peli ja todella vaikea. Siellä se ilta noin pelaamisen ja seurustelun merkeissä menikin. Syötiin toki kaikki hyvin sillä siitä huolen piti Minna ”Ironbutt” sekä pitopalvelu ja Taffel.

Tänään oli sitten hieman luova olo eilisen jälkeen, joten hanin kanssa lähdimmekin kaupunkiin tasoittavalle pizzalle. NammM!  Tarkoituksena oli myös tehdä parit joululahjaostokset eli saatiin yhdellä iskulla kolme kärpästä. Kolmas nimittäin oli Blippo, jonne taas kerran ”vahingossa” eksyimme. Mukaan tarttui kaupan isoin ja muhkein Totoro! Nyt meillä kotona siis vartioi Hannari Tofun kanssa jätti-Totoro. Kyllä kelpaa löhöillä sohvalla pehmojen kanssa.

Hanski ja Totski.

pikujoulua-ja-krapulapaivaa-3.JPG

Täällä vartion Minä!

pikujoulua-ja-krapulapaivaa-4.JPG

Pizzojen jälkeen kävimme tallustelemassa Finnkinon tennispalatsissa, jossa törmäsin komeaan leffamainokseen; ensi vuonna ensi-iltansa saava Watchmen. Julmetun iso mainos jonka eteen jää väkisinkin hetkeksi tuijottamaan. Taitaa olla ensi vuonna pakko käydä tämä raina tsekkaamassa ihan isolla kankaalla, meinaan ainakin traileri oli sen verran komeaa katseltavaa.

pikujoulua-ja-krapulapaivaa-2.JPG

Ei muuta, heippa.

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.