This is Mika

10.09.2016 22:10 1min luku 6

Mr. Olympia - Nyyssiksen ennusteet ja spekulaatiot

Moikka moi!

No niin. Ens viikonloppuna on perinteinen Mr. Olympia viikonloppu ja tietenkin kaikkien seuraama kilpailu miesten kehonrakennuksen mestaruudesta käydään tuolloin.

Jokaisella meistä on omat suosikkimme (minun suosikkini on Roelly Winklaar) ja tietysti toivomme näiden voittavan. Jo itse kilpailuun pääseminen on niin iso juttu, että jokainen näistä henkilöistä on jo omalla urallaan iso menestyjä. Kisaan ei huolita ihan ketä vaan.

Roelly tuo varmasti potentiaalisen fysiikan lavoille!

11223896_1003909316327713_2052093767049861652_n

Paljon on ennakkosuosikkeja ja isoja kysymysmerkkejä. Phil Heath on 5xMr.O ja takuuvarmasti tulee jälleen erittäin kovalla paketilla. Kevin Levrone on seurattu hahmo, joka tekee uskomatonta comebackia 13 vuoden tauon jälkeen. Mies on geneettinen friikki (toki kaikki nuo ovat) ja on todistetusti rakentanut 6 kuukaudessa sellaiset raamit itselleen, jonka tekemiseen muilla vie useita vuosia.

Kevin tosin on jo 52 vuotias, mutta geenilottovoittajana se ei edes näy missään. Mies ei kuitenkaan ole näyttänyt koko kroppaansa vielä, säästänee sen lavoille. On täysi mahdottomuus siis ennakoida ja spekuloida mikä on miehen kunto 13 vuoden kisatauon jälkeen. Mitä mieltä itse olen? Saat sen selville videosta tuossa alempana.

Kuka voittaa, kuka on hero, kuka zero. Katso Nyyssiksen Mr. O Previkka-video. 

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.