This is Mika

05.12.2014 00:00 2min luku 37

Simppeli selkätreeni

Let’s boom boom!
Tervehdys kaikille. Kuten moni varmaan jo näki, laittelin päivällä facebookin fanisivuille coming soon-kuvan tulevasta selkäreenistä.
Siis tämän:
IMG_5689
Käväisin tosiaan aamupäivällä (klo 10:30) jumpalla ennen kuin painelin duuniin. Käsittämättömästi ketään ei juuri sillä hetkellä ollut treenaamassa, joten päätin pistää kameran laulamaan ja vähän boostaamaan omia reenejä.
Come on, get up!
simppeli
Siitä sitten syntyi Simple Back Workout -treenivideo. Ja todellakin simppelinä vietiin jumpat. Vain kaksi liikettä, hyvä tahti ja riittävästi malmia. Eipä sitä aina tarvitse veivata seitsemää eri liikettä läpi, kun treenit pystyy treenaamaan muutamallakin liikkeellä. Pääasia on, että nuo muutamat liikkeet valitaan huolella ja rankaistaan niissä lihasta ihan kunnolla. Ei siis mitään satujumppaa tai löysää taputtelua, vaan tosissaan kunnon vääntöä sen raudan kanssa. Paljon sarjoja ja runsaasti toistoja niihin.
Varmaan tämä video, kuten edellinenkin kyykkäysvideo, synnyttää itkua ja peppukipua, mutta siinähän synnyttää. NE jotka näistä haluaa saada jotain irti saavat näistä irti ja ne joilla asenne on alusta alkaen väärä niin eipä se siitä mihinkään muutu! 😀
Oli miten oli, tässä simppeli selkätreeni, jossa asenne on: less is more! 🙂 VAROITUS!! Video on leikkaamaton ja höpisen siinä kaikenlaista paskaa mitä sylki suuhun tuo, joten helvetin tylsä pätkä tiedossa! Enjoy! 😀

Kommentit (37)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.