This is Mika

10.07.2017 13:50 2min luku 2

Pientä dieetin poikasta meneillään

Heippa!

Uusi viikko ja uudet kujeet. Lupasivat, että kesä tulisi vihdoin. Säät lämpenevät, uutiset otsikoi. Meniskö oikeasti tuotakaan uskomaan? Muutamaksi päiväksi parempaa säätä ja lämpötilaa ja kas kummaa, ilmat viilenevät. Säiden osalta en vain kykene olemaan optimistinen. Mieluummin olen maksimissaan varovaisen toiveikas, jos sitäkään.

Jälleen viikko tiukkaa treenaamista tiedossa. Tarkoitus on ainakin ma, ti, to ja pe käydä jumpilla, mutta yritän kyllä keskiviikkonakin ehtiä, vaikka onkin työpäivän jälkeen pientä menoa tiedossa. Jos vaikka suoraan töistä menisi kiskaisemaan nopeat treenit? Pitää vain muistaa ottaa mukaan jotain pientä välipalaa, esim protskupatukkaa tai Ehrmann puddinkia. Ennen treeniä valmispullo Prezonea niin tuskin tuottaa ongelmia jumpat.

Tukulla muuten juuri nyt startannut pirteä kampanja, jossa on -25% tarjouksessa seuraavat:

Voit noita yllä olevia linkkejä klikkailla ja pääset suoraan tsekkaamaan mitä tuotteita sieltä löytyy! Vinkkinä, Star Nutrition Gearissä Giant Killer sheikkeri vain 4€ kappale.

Muista, että tukulla on yhä ilmainen toimitus voimassa. Ei muuta kuin boom beibe, boom!! 😀

Tulevana viikonloppuna mennään Saloon päin synttärijuhlille. Eli tiedossa rentoa fiilistelyä ja varmasti hyvää sapuskaa. Sapuskasta puheen ollen, tällä haavaa menen kana-riisi-kombolla, johon otan rasvat kananmunista. Iltapalaksi juon Giant Killerin Tarina ja Treenioppaastakin tutun reseptin mukaisen Gojimarja Smoothien. Ai ai, se on herkullinen smoothie. Juuri hyvä setti hiilaria ja sopivasti proteiinia. Resepti tuohon smoothieen löytyy siis kirjastani ja joka kerta, kun tuota olen maistattanut ihmisillä, on ensimmäinen reaktio ollut: ”wau, onpas hyvän makuinen”. 😀

Lomaa on jäljellä vielä yksi viikko, joten syksymmälle on pakko kehitellä jotain kivaa, jotta jaksaa painaa loppu vuoden täysillä. Katsotaan miten kroppa elää, kun nyt ollaan siistitty syömisiä ja perusrytmitys on päällä. Kehitystä on saatava aikaseksi, jos mielin nousta lavalle lähitulevaisuudessa. Työtä on tehtävä.

 

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.