This is Mika

08.10.2009 21:52 1min luku 0

Etukyykkyvideo

Tänään käytiin vähän kuvailemassa eri liikkeitä salilla. Muutama erikoisliike saatiin valmiiksi, joita sitten postailen tänne blogiin jatkossa. Onhan se mukavampi nähdä liikkeet joita teen, eikä tarvitse selitellä niin monimutkaisesti. Sitä ei aina edes tahdo löytää oikeita sanoja, kun yrittää kuvailla joitain liikeitä ja miten ne tulisi suorittaa.

Tein siinä kuvausten lomassa sitten jalkoja. Etureisille yksi parhaimmista liikkeistä on ehdottomasti etukyykky. Olen sen hyvin huomannut ainakin seuraavan päivän kivuista, että liike todella osuu etureiskoille. Vaikkakin liike tuntuu aluksi aika ilkeeltä etuolkapäissä ja kaulalla, alkaa sitä kuitenkin muutaman treenin jälkeen tottua liikkeeseen.

Hankalinta liikkeeessä on pitää tanko rinnalla. Tanko kun tahtoo luisua helposti pitkissä sarjoissa rinnalta. On kuitenkin muutama hyvä tapa pitää tanko rinnuksilla. Jotkut tykkäävät ja pystyvät pitämään tangosta kiinni peukaloilla/ sormillla, jolloin kädet estävät hyvin tangon luisuamiset. Toinen ote on nimeltään faarao-ote, jossa kädet ovat ristissä rinnuksilla ja pitävät tankoa paikoillaan. Itse pidän vain käsiä ylhäällä ja annan etuolkapäiden nousta tangon eteen blokkaamaan luisumiset.

Kapea haara-asento, selkä suorana ja leuka ylhäällä. Asento on melkeinpä automaattisesti oikea, sillä liike ei anna varaa hötkyilyille ja huonoille tekniikoille. Pääasia, että liike on syvä tai laskeudut ainakin 90 asteen kulmaan.

Tässä video liikkeestä:

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.