This is Mika

03.06.2017 13:45 3min luku 9

Takajalkajumpat Alonan kanssa!

Moikkis koikkis kaikille!

Ja oikein iloista lauantaita. Se on kesäkuu ja pikku hiljaa saisi kyllä kesäkin tulla tänne Suomeen. Poikkeuksellisen kylmää on ja lapissa esim sataa vielä lunta taivaalta. Toivotaan nyt, että edes juhannuksesta tulisi vähäluminen.

Tiistaina kävimme Alona Kuusiston kanssa puskemassa takareisijumpat Mayor’s Gymillä. Edellinen kohtaaminen Alonan kanssa oli vajaa kuukausi sitten, jolloin teimme etureidet todella tehokkaasti. Tällä kertaa oli vuorossa takareidet, joita rääkkäsimme jälleen todella paljon. Itselläni oli monta päivää takareidet arat tuon session jäljiltä. Tulemme jatkossakin treenaamaan lisää lihasryhmiä Alonan kanssa ja tsekataan ne Alonan suden kuopat treeneissä sekä yritämme löytää tehokkaita vaihtoehtoja sellaisiinkin ongelmiin, joita Alona on pitänyt mahdottomina aiemmin toteuttaa.

Takareidet vieläkin pumpissa!

Tällä kertaa siis hyökkäsimme takareisien kimppuun esiväsytystaktiikalla. Pääliike oli Sumoprässi mutta siinäkään ei tarvinnut mennä isoihin painoihin, sillä olimme todella tehokkaasti saaneet takareiskat väsytettyä ja näin pystyimme melkoisen pienillä painoilla pumppaamaan kovat sarjat alta pois. Paljon toistoja, paljon tuskaa ja paljon onnistumisia. Käy lukemassa Alonan fiilikset treenistä TÄÄLTÄ!

Tässä tuo video olkaa hyvät!

Loppuun sitten pieni muistutus Fitnesstukun juhlaviikoista. Nyt on sitten nimittäin tämä ja huominen enää aikaa hyödyntää nämä viimeiset upeat tarjoukset. Myös ilmainen toimitus päättyy huomenna klo 23:59. Off the Hook ja varsinkin minun suunnittelema uusi maku Bloody Berry on myynyt hurjan hyvin. 2 yhden hinnalla on hurjan hyvä tarjous Off the Hookista ja suosittelen lämpimästi, että hyödynnät nyt tuon diilin, vielä kun se on voimassa. Klikkaa vain kuvaa alla ja pääset Off the Hookiin käsiksi!

Chained Nutritionin upeat tuotteet ovat myös viimeisiä hetkiä tarjouksessa. Huomiseen iltaan aikaa klo 23:59. Tämän jälkeen palaamme arkeen eli nyt kannattaa aktivoitua ja tilata sieltä itselleen tarpeelliset lisäravinteet! Klikkaa kuvaa alla ja näet koko Chained Nutritionin valikoiman tarjouksineen!

Nyyssölä Bros

Eilinen Nyyssölä Bros treenit menivät loistavasti nimenomaan selälle! Nyt on selkä juuri kivasti domsseilla ja tuntee hyvin koko alueelta, että osui juuri sinne minne pitikin. Jukka pääsi maistamaan vähän isompia toistomääriä ja tykkäsin kyllä siitä fiiliksestä. Olen vahvasti sitä mieltä, että on pakko puskea paljon sarjoja ja toistoja, jotta saadaan lihas kasvamaan optimaalisesti. Sitä turhan helposti itsekin toisinaan jättää sarjan kesken. Vain silloin, kun päättää etukäteen montako toistoa on tehtävä per sarja, mennään sinne kivun toiselle puolelle ja oikeasti viedään sarjat loppuun. Helpot pois alta ja sen jälkeen pusketaan sinne epämiellyttävälle alueelle.

Jukalla on tinkimätön asenne aina treenaamiseen.

Jukalla tarttuu myös voima hyvin helposti, kun treenataan säännöllisesti ja laaditaan ruokavalio tukemaan kovaa treeniä. Siinä piilee kuitenkin helposti se vaara, että sarjapainot nousee ikään kuin salakavalasti liian isoiksi ja näin riskit loukkaantumisille kasvaa. Itse muistan hyvin nuoruudessani, miten voimaa tuli ja sitä halusi myös käyttää. Voima on tavallaan hyvä asia, mutta tavallaan hallitsemattomana se on riski. Itse pyrin nykyisin jopa välttämään voimalla nostamista, sillä usein joku paikka sitten vihlasee tai tunnen vääränlaista kipua kehossa seuraavina päivinä. Jopa luut saattavat särkeä, jos menen nostamaan isompaa malmia jossain liikkeessä, johon en ole kroppaani totuttanut. Ja luonnollisesti, kun treenivuosia on yli 25 mittarissa, paikat yksinkertaisesti vain väsyy ja nivelet kuluu. Kivuilta ei voi välttyä ja tässä tilanteessa pitääkin treenata todella järjen kanssa.

Eniweis, loistavat treenit saimme kasaan josta sitten tulee myöhemmin Nyyssölä Bros -Video. Ollaan siis kuulolla ja seurataan tilannetta. Ilmoittelemme tarkemmin ja julkaistaan materiaali kun se on valmis! Oikein miellyttävää viikonloppua kaikille, ei muuta kuin pannu kuumaksi ja katsomaan kun Alonaa rääkätään salilla! 😀

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.