This is Mika

04.02.2014 19:18 2min luku 70

Kaikki muu häiritsee harrastusta!

Hellou!

Viikon diilinä nyt loistava Kre-alkalyn, joka on siis tehoa lisäävä kreatiini:

Kre-Alkalyn® koostuu patentoidusta, puskuroidusta kreatiinista, joka imeytyy nopeasti lihaksiin. Kre-Alkalyn®:n pH-arvo on 12, minkä ansiosta kreatiini pysyy stabiilina kulkiessaan lihassoluihin. Sinun tarvitsee ottaa Kre-Alkalyn®:a vain 1750 mg annos noin 20 minuuttia ennen treeniä saadaksesi välittömän vaikutuksen voimatasoihisi, räjähtävyyteesi ja kestävyyteesi.

kre-alkalyn

Itse oon tykännyt tosta tuotteesta oikein paljon. Nyt kantsii tilata kre-alkalyn, sillä hyvät rabatit on tukku pistänyt sille! Muutenkin kannattaa käydä vilasemassa tukun uusia kampanjoita, siellä on kivasti tarjouksia lukuisista eri tuotteista.

  • Ripped hardcore 2 yhden hinnalla
  • Goodlife patukat -20%
  • BCAA hardcore 3 kahden hinnalla
  • ZMA 2 yhden hinnalla

Pistähän siis kuuluisaa banneria ”laulamaan”, kuten sanonta käy. 😀

Oikein kivasti on saanut katsojia tämä uuden videosarjan ensimmäinen jakso. Eilen julkaistu RAW&UNCUT– jakso on keräänyt jopa 8400 katsojaa! Hauskaa nähdä, että tällaiselle konseptille on kysyntää. Kiitos vaan kaikille katsojille. Lisää tulee varmasti.

Tänään käväisin jumppailemassa jalkoja eli etureiskoja, mutta onnistuin sitten kehittämään itselleni kauhean kiireen ja lopulta myöhästyin pahasti jumpista. Treenit jäivät melkoisiksi tynkätreeneiksi n. 45min.

Täytyy yrittää paikata loppuviikosta (jos ehdin) koivet uudestaan niin homma on bueno.

Hitonmoinen säätäminen ja järjestely meneillään tulevan muuton vuoksi. Pitää revetä joka paikkaan ja töitäkin tarttis tehdä tässä samalla. 🙁 Muutot on kans yks hemmetin ärsyttävä asia mikä ei oikeastaan koskaan ole kauhean hauska tapa viettää aikaa.

Kunhan noista selvitään niin pystyy sitten jälleen keskittymään olennaiseen, eli bodaamiseen. 😀

Paino on palautunut ihan kivasti vatsataudin jäljiltä. Tänään se oli jo 88kg aamulla. Ei vaan tän kaiken poikkeuksellisen kiireen keskellä oikein ehdi sitä sapuskaa lappaamaan ääntä kohti riittävän paljon, jotta se paino saataisiin hilattua ylöspäin. Viimeksihän se stoppasi sinne 92 kiloon. Jos sen saisi jälleen sinne ja pystyisi hyödyntämään kaiken sen käytössä olevan energian treeneihin niin aivan varmasti tulosta syntyisi.

On se vaan kumma kun kaikki muu elämä häiritsee tätä harrastusta. Muutot, duunit, kaikki juoksevien asioiden tekeminen, jopa kaupassa käynti lohkasee päivästä aikaa, joka on pois sitten palautumiselta tai treeneiltä. 🙂 Ideaali tilanne olisi saada vain syödä, levätä ja käyttää kaikki energia treeneissä lihaksen rasittamiseen. Noh, tällaista se ei oikeassa maailmassa tule olemaan, joten mennään siis niillä eväillä mitä meillä on.

  • Miten sinulla on aikaa treenaamisen?
  • Miten rytmität päiväsi ja oletko tyytyväinen siihen määrään mitä kulutat harrastuksiisi?

Kommentoi ja kerro omasta päivästäsi!

Kommentit (70)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.