This is Mika

18.09.2012 11:15 1min luku 13

Voita treenit ja lounas kehonrakennuksen Suomenmestarin kanssa!

Moikka!

Pieni muistutus kaikille, että bannerikilpailu on yhä käynnissä!! Kilpailu alkoi 31.8 ja päättyy 30.9.2012. Vielä on siis hyvin aikaa osallistua. Säännöt löydät vaikka tästä linkistä!! Osallistuminenhan ei mitään sinulle maksa. Riittää, että olet tilaamassa fitnesstukulta lisäravinteita tai muuta tavaraa, tällöin menet vain bannerin kautta tukun sivuille ja teet tilauksesi. Tämän jälkeen toimit ohjeiden mukaan.

Suurimman tilauksen tehnyt palkitaan messevällä päivällä meikäläisen seurassa!  Vedetään haluamasi treeni ja sen jälkeen painellaan syömään jotain hyvää ruokaa! My Treat!! Päivästä tulee hauska ja samalla opit varmasti jotain uutta ja saat infoa miten sun kannattaa treenata ja syödä jotta kehittyisit optimaalisesti!

Tämä siis vain ja ainoastaan siksi, että haluan jollain tavalla kiittää kaikkia sitkeitä lukijoita ja seuraajia. Dieettiajan kannustus oli jotain niin mahtavaa ja uskomatonta, että pelkästään sen avulla jaksoin painaa loppuun asti. Ilman siis teitä lukijoita en olisi voittanut SM-kultaa.

Bannerikilpailuun on osallistunut muutamia kymmeniä tilaajia, joten kannattaa tulla mukaan vaikka summa tuntuisi omasta mielestäsi pieneltä, se ei välttämättä sitä ole. Suurin summa siis palkitaan! Tule mukaan! 😀

-Mika

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.