This is Mika

13.04.2013 08:39 2min luku 44

Tulossa: PWO:t testiin!

Okei, nyt on Pwo:t hakusessa, sillä markkinoiden suosituimman pwo:n epäillään sisältävän jotain mitä ei tuoteselosteesta löytynyt. Ihan hyvä siis, että ensin tutkitaan ja sitten hutkitaan.

Ajattelin tehdä tässä selkeän testin, mikä tuote voisi korvata crazen. Olin yhteydessä Fitnesstukkuun ja nyt on tulossa minulle kolme pwo:ta, joita tulen testaamaan ja annan puolueettoman arvioni mikä näistä (jos mikään) voisi olla varteenotettava pwo nyt kun ”king is dead”.

Pwo:t ovat:

  • Nano Vapor
  • Rush Accelerated
  • Rage Insanity

nano vapor

rush accelerated

rage insanity

Elikkä heti kun saan pwo:t käsiini postista ja pääsen testailemaan niitä käytännössä, tulette saamaan arvioni näistä tuotteista.

Kohta lähtö Gultsalle. Siellä olis vähän skabaa ja kisaa. On punttijäbät pullistelemassa ja biksukissat pyllistelemässä. Jee jee! Siellä nähdään. Ja huomenna raporttia podcaastin muodossa. Stay tuned!

Ps. Pyruvaatti toimii todella lujaa. Koko viikon treenannu ihan sata lasissa ja hakannu vanhoja enkkoja rikki (melkein). Eilenkin pystäriä seisten 80 kg tuli kevyehköjä kympin settejä eikä ollut edes ihan paras keskittyminen päällä. Penaa tuli 150 kilolla ihan kevyt 8 toistoa. Paino hilluu ”vain” 86-87 kilossa. Tänne lisää lihaa! 😀

Kommentit (44)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.