This is Mika

24.10.2010 13:32 2min luku 44

Hevitukka takaisin?

Sunnuntain päivitys.

Nukuin pitkään ja siltikin väsytti. Pientä univelkaa näyttäisi olevan. Tiukkojahan nuo aikaiset aamut ovat ja se sitten näkyy kaikessa niin treeneissä kuin virkeystasossa. Pitäisi aina mennä nukkumaan jo ysiltä illalla niin ei aamulla olisi niin tuskaa se herääminen. Aina vaan ei pääse unten maille niin aikaisin, kun on kaikenlaista aktiviteettia vielä illallakin.

Eilen käväistiin treenit vetämässä salilla ja tänäänkin ollaan menossa paukuttelemaan rautoja.

kädet500pix

Ihan mukavia treenejä on tullut tehtyä. Tein olkapäille eilen pystypunnerrusta käsipainoilla seisten. On huomattavasti raskaampaa tehdä liike seisten kuin istuen, selkä kaarella. Seisten kun ei pysty aivan kauheasti kaaristamaan selkää ja näin ottamaan rintalihaksia avuksi. Puhdas ja kokonaisvaltainen liike kaiken kaikkiaan.

Sarjat (pystäri seisten kässäreillä):

  • 15*20kg
  • 15*22kg
  • 15*24kg
  • 15*26kg
  • 10*28kg
  • 5*30kg
  • 10*20kg
  • 20*14kg

Hartioita olen tehnyt Heinäsen Markuksen neuvomalla tavalla.  Liike on olankohautus kässäreillä ja sarja on pitkä ja painot yllättäen isot, kun puhutaan Markuksen treeneistä. Mutta olen saanut tosi hyvän fiiliksen tehdessäni olankohautuksia ja uskon, että tässä liikkeessä saakin olla erittäin isot painot, koska loukkaantumisriskiä ei juurikaan ole, ellei sitten pudota painoja varpaille tms.

Itse olen käyttänyt 60 kilon kässäreitä ja sarja alkaa kahdella kohautuksella vähän niin kuin kuulostellen ja sitten tehdään 20 kertaa pysäytyksellä kohautuksia, jonka perään vielä pumpaten (ilman pysäytystä ylhäällä) 10 toistoa. Eli:

2+20+10=32 toistoa*60kg

Näitä sitten pari kolme settiä. On muuten hartiat tulessa.

Tein myös niskaharjoituksia eilen penkillä. Eli takaraivo penkille ja noustaan jalkojen varaan eli perse ylös maasta. Sitten lähdetään nostamaan leukaa ylös samalla nostaen koko kroppaa ylöspäin. Vähän samalla periaatteella kuin tehtäisiin pohkeita. 4 sarjaa 10 toistoa.

tuplakaisetbw

Saas nähdä, josko tässä kasvattaisi taas hevitukan takaisin? Mitäs porukka tykkäisi jos meikällä olisi taas pitkä musta fleda, kuin Rob Trujillolla konsanaan?

rob trujillo

Kommentit (44)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.