This is Mika

24.09.2013 07:05 1min luku 28

Perhe koolla

Tervee!

Mulle on tullut paljon kyselyitä, että mihin anabolic-sarja Star Nutritionilta on kadonnut? Ei se ole mihinkään kadonnut, vaan tuotesarja on vaihtanut nimeä Chained Nutrition. Itsekin käytän kyseistä sarjaa päivittäin, niin treeneissä kuin arjen ohella. Tukulla on tälläkin hetkellä noita Chained-sarjan tuotteita tarjouksessa, kuten ed. postauksessa tulikin mainittua. Lisäksi huomasin Ripped Hardcoren olevan ”osta 2 maksa 1” -tarjouksessa! Eli 26,90e hintaan saat kaksi purkkiä tätä rasvanpolttajaa!

Perhe koolla!

chained_nutr

Bolttia olen käyttänyt tosi paljon esim palautusjuomassa. Rippedillä sain viime vuoden kisoihin rasvat palamaan. ZMA:ta otan iltaisin ja BCAA:t kuuluvat päivittäiseen ruokavaliooni ja tehostamaan anabolista tilaa treeneissä!

Käyhän tutustumassa Chained Nutrition -tuotesarjaan Tukun sivuilla ja käytä tarjoukset hyväksesi! Bannerin kautta!

Nyt pitää lähteä duuniin. Eilen ehti vähän pelailla GTA V:sta ja tänään olis tarkoitus pelata hieman lisää. Harmittaa, kun on jatkuvasti niin kova kiire ainakin kuun loppuun asti, ennen kuin pystyn ottaa kunnon lööbailupäivän ja tykittää GTAta oikein huolella! Sitä odotellessa täytyy nyt sitten vähintäänkin treenata varastoon… 😉 Lunssa voi iskeä…

 

Kommentit (28)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.