This is Mika

27.05.2019 14:09 3min luku 2

Mikä motivoi ja saa sinut lähtemään salille? - Mikan vinkit ja havainnot

Heippa rallaa!

Uusi viikko ja uudet kujeet! Nyt vois jokainen meistä tehdä itselleen lupauksen, että pyrkii tämän viikon käymään mahdollisuuksien mukaan salilla, satoi taikka paistoi. Oma motivaatio on se tärkein elementti, jotta saa itsensä raahattua salille silloinkin, kun vähiten jumpat kiinnostaa.

***

***

Itse katson omaa peilikuvaa ja näen siinä työmaata jos jonkinmoista. Se motivoi itseäni, kun tiedän, että kovalla työllä ja omistautumisella saadaan tuloksia aikaiseksi ja ne heikkoudetkin voidaan kääntää vahvuuksiksi. Esimerkiksi jos näen, että olkapäät kaipaa erityishuomiota, otan olkapäät syyniin hieman tiheämmin ja koitan rakentaa kokonaisbalanssia entistä eheämmäksi.

Ei minulla esimerkiksi ollut nuorempana mitenkään poikkeuksellisen isoa selkää. Olen vain tykännyt treenata sitä aina tosi kovaa ja paljon, joten sain tavallaan perusselästä rakennettua poikkeuksellisen hyvän ihan vain omistautumalla selkätreeneihin normaalia enemmän. Jalkojen osalta sain myös paljon muutosta aikaiseksi, kun lähdin suunnittelemaan jalkatreenejäni aivan toisesta vinkkelistä.

Selkäni on kehittynyt isoksi vain kovan työn ja omistautumisen ansiosta.

Kuka tahansa voi siis määrätietoisella työllä ja tekemisellä saada kehitystä aikaiseksi. Jokainen tietysti omien mahdollisuuksien mukaan. Homma vaan vaatii paljon aikaa ja dedikeissönii, niin ku jenkeissä sanotaan. Eikä homma ole pelkästään kiinni siitä, miten kovaa treenataan. Olen monesti puhunut siitä, että treenata voi monella tavalla. Tärkein elementti treenaamisessa on ehdottomasti monipuolisuus. Treenien on oltava monipuolisia ja tavallaan joka treenikierron jälkeen tulisi treeneihin saada jollain tasolla edellisestä poikkeavia elementtejä.

Olen hyvin paljon tarkkaillut omissa ja valmennettavien treeneissä, missä kohtaa viimeistään tulisi treeneihin saada muuttujia. Olen tullut siihen johtopäätökseen, että kolmas kierto viimeistään on oltava poikkeava edellisistä, koska adaptaatiota syntyy hyvin nopeasti. Näin tullaan siihen johtopäätökseen, että kaksi treeniä voidaan huoletta painaa prikuulleen samoilla seteillä, mutta kolmanteen olisi hyvä saada jotain erilaista mukaan.

Mitä muutoksia voidaan tehdä treeneissä?

Muutokset eivät tarvitse olla mitenkään ihmeellisiä. Riittää kun vaihdellaan esimerkiksi:

  • liikkeiden paikkaa ohjelmassa
  • sarjamääriä
  • toistomääriä
  • taukojen pituuksia

Jopa samat liikkeet voi olla käytössä, mutta toki niitäkin on jopa oman mielenkiinnon kannalta kiva vaihdella. Tätä samaa ajatusmaailmaa itsekin olen tuonut mukaan kaikkiin treeniohjelmapaketteihin, mitä myyn tällä hetkellä. Tämä monipuolisuus on senv erran iso elementti kehitykseen ja lihaskasvuun, että se on pakko hyödyntää treeniohjelmissa! Puhumattakaan sen lisäksi ravinnon osuudesta tässä kaikessa. Jokainen osa-alue on tärkeä kokonaisuuden kannalta ja tätä painotan aina jokaisen asiakkaan kohdalla.

Rakennetaan jokaiselle sellainen paketti, että saadaan takuuvarmaa kehitystä aikaiseksi. Kehitys ja tuloksien nousu motivoi ja saa sinut innostumaan entisestään treenaamisesta. Se on kivaa ja työ näkyy kropassa! Muistahan käydä kurkkimassa noita minun ohjelmapaketteja. Tehdään sulle sellainen kokonaisuus ruoista lähtien, että treenit ja kehitys harppaa valovuoden eteenpäin!

Tsekkaa täältä ohjelmat: VALMENNUS

Tässä alla tämän hetken kaikki treeniohjelmat:

Valmiit paketit listattuna selkeästi linkkeineen:

Eri lihasryhmiä priorisoivia treeniohjelmia löytyy myös valmiiksi suunniteltuina:

Minulta löytyy myös tarjouspaketteja, joissa on yhdistettynä eri ohjelmapaketit:


Nyt löytyy tukulta alekoodeja!! 

Hyödynnä koodit, klikkaa kuvaa alla!

 

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.