This is Mika

22.12.2017 13:15 2min luku 8

Go Nyyssis! E04 - Etureidet

Tervehdys!

Jälleen aamuvarhaisella painelin Myyrin Kuntokeskukseen treenailemaan. Vuorossa oli etureidet, joita sitten rääkättiin ihan huolella. Teemana tällä kertaa oli High Intensity, eli käytännössä hemmetin paljon toistoja ja lyhyet tauot. Massiivisia painoja tällaisissa jumpissa ei pysty liikkuttelemaan, sillä korkeat toistomäärät hapottaa lihakset sen verran ilkeästi, ettei räjähtävää voimaa ole tarjolla tämän tyyppisiin treeneihin.

Jumpat startattiin esiväsytysmetodiikalla. Plus 300 toistoa reiden ojennuksia imi kivasti mehuja etureisistä pois ja sai veren kiehumaan lihaksistossa. Järkyttävässä pumpissa ja katkokävellen paineltiin jalkaprässiin, jossa jatkui infernaalinen toistohelvetti. Joka sarjassa tehtiin 100 toistoa käyttäen tehokkaasti rest-pause -erikoistekniikkaa. 50 toistoa putkeen ja 10 toiston rykelmissä vietiin sarjat sinne sataseen asti. Kokonaisuudessa 4 sarjaa korottaen joka sarjaan 50 kg lisää painoa.

Jumpat kesti  balttiarallaa 50 minuuttia, joten liian kauan tuolla ei nokka tuhissut. Juuri sen verran, että oksennuksen maku oli suussa ja päätä särki. Gagat eivät tulleet housuun.

Tässä tuo video olkaat hyvä! Go Nyyssis! E04 – Etureidet!

VIDEOSSA NÄKYI NÄITÄ TUOTTEITA:


Vielä ehtii noukkia nuo herkulliset patukat talteen!

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.