This is Mika

10.05.2022 09:43 2min luku 2

Se on totta! Mike & Nyyssis tekee paluun!

Helou!

Parin vuoden hiljaiselon jälkeen on aika tehdä paluu. Nimittäin Mike ja minä aka Team M&M tekee paluun uusien projektien muodossa. Aivan ensimmäisenä tästä liittoumasta on eilen kuvattu jakso Pakkotoiston tubekanavalle, jossa Mike on ottamassa vinkkejä ojentajatreeneihin. Mikellä on oma projektinsa, jossa hän käy eri alojen osaajien kanssa treenaamassa ja ottamassa vinkkejä ja tässä jaksossa ollaan Myyrin Kuntokeskuksessa hakemassa uutta virtaa ojentajille.

***

***

Itselläni on kovan työn tuloksena ojentajat saaneet mukavaa paksuutta ja tässä videossa käydään tsekkaamassa muutamia hyviä liikkeitä ja komboja, joilla saa huomattavaa hyötyä ojentajien massan kasvuun.

We are back!

Treenissä tehdään ensin kolmen liikkeen sarja, jossa toistomäärät huitelee todella korkealla.

  • Pushdown 30 toistoa
  • Dippikone 20 toistoa
  • Ojentajakone 40 toistoa

Tätä kierrosta tehdään 4-5 kertaa ja painoa lisätään pusdowniin sekä dippikoneeseen tasaisesti kierros kierrokselta. Toistoja siis tulee yhdessä kierroksessa kokonaista 90 kappaletta.

Ideana on siis ajaa ojentajiin aggressiivisesti verta ja näin saada raju pumppi aikaiseksi. Ensimmäisen kombosetin jälkeen tehdään scull crusher mekaanisella kevennyksellä, eli otetaan ensin kapemapi oteleveys, jolla tehdään 10 toistoa ja tämän jälkeen levennetään otetta, jolla sitten punnerretaan loput toiston pois ns. failureen asti. Näitä tehdään myös 4-5 sarjaa.

Mike painamassa dippiä

Meikäläinen keskittyy ojentajakoneessa

Treeni oli ns. käänteinen treeni, joka tarkoittaa, että eristävät apuliikkeet tehdään ensin ja pääliike vasta viimeiseksi. Koko setin voi siis tehdä myös siinä järjestyksessä, että pääliike olisi ensin ja siihen päälle tuo triplasetti, mutta koko treeni olisikin siinä kohtaa aivan erilainen. Pelkästään tällaisella muutoksella treeni on rakenteeltaan aivan erilainen. Suosittelen kokeilemaan ja varioimaan eri liikkeiden avulla. Tärkeintä on käyttää monipuolisia ja vaihtelevia treenejä lihaksille ja pitää treenaaminen tavallaan hieman yllätyksellisenä.

Tässä tuo jaksoKäsipriorisaatio-ohjelma on erittäin tehokas ja kasvattaa käsiä.

Käsiä priorisoiva ohjelma sisältää 5-jakoisen ohjelmarungon joka on todella tehokas ja tuo sinulle aivan uusia kulmia treenaamiseen. Suosittelen, jos kädet tuntuu laahaavan jäljessä! Klikkaa kuvaa ja tilaa ohjelma lähettämällä mulle mailia: nyyssola.m@gmail.com

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.