This is Mika

27.05.2013 07:02 1min luku 27

Operaatio: Olkapäät

Moi

Eilen oli olkapäiden vuoro salilla. Treeni oli simppeli, mutta kieltämättä hapokas. Tuliko tämä yllätyksenä? Sitä sopii miettiä. Mike oli rintajumppia tekemässä kun saavuttiin salille. Meikäläinen aloitti pystypunnerruksella seisten (military press). Lämppäsin siinä 40 kilolla ja pari sarjaa 60kilolla, kun herra Seireeni päätti liittyä vähälukuiseen seuraan. Maiggul ehdottikin, että tehdään tuolla 60 kilolla 100 toistoa yhteensä. Haaste otettiin pienen hämmennyksen vallassa vastaan. Eli ideana oli siis laskea moempien toistot yhteen, jotta saatiin 100 täyteen. Meikäläinen aloitti reteesti 15 toistolla ja sehän sitten kostautui, kun seuraavalla sarjalla en saanutkaan kuin seitsemän. Päästiin kuitenkin lopulta sataan. Taukoja ei ollut muuta kuin mitä toinen teki.

60 kilon jälkeen Mike lakonisesti totesi, että sitten 40 kilolla sama. Vielä suuremman hämmennyksen vallassa otin haasteen vastaan ja sama hapotus jatkui 40 kilolla. 100 toistoa yhteensä. Koko pystäriin paloi aikaa selainen 15-20 minsaa. MIke joutui poistumaan salilta, mutta minä jatkoin vielä viparikoneessa 7 sarjan ja 10-15 toiston voimin. Olkapäät olivat kieltämättä jälleen kerran sellaisessa kiehuvassa poltteessa. Ei saanut niitä yksinkertaisesti ylös vaikka liikkeitä tein siis tasan kaksi. Hyvä esimerkki siitä, että aina ei tarvitse tehdä kymmentä eri liikettä lihakselle, kun tekee muutaman huolella.

Tässä ollaan ehtoopuolella treenien osalta ja juuri takana yksi viparisetti.

Shoulder Machine

Jos mukanasi on treenikaveri niin ei muuta kuin testaamaan noi setit. Olat ja epäkkäät kasvavat aivan varmasti tuollaisilla brutaaleilla väsytyksillä! Hyvää alkanutta maanantaita kaikille!

Kommentit (27)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.