This is Mika

20.12.2015 14:34 2min luku 15

Treeniä ja teasereita!

Terve!

Bodybuilding Finland pisti eilen ulos pientä teaseria tulevasta videosta, joka kuvattiin tuossa reilu viikko takaperin. Olkapäitä jauhettiin salilla ja höpistiin siinä samalla vähän kaikesta. Tammikuussa pitäisi itse videon tulla ulos eli odotellaan vielä vähän!

Jukka käväisi haastattelemassa Utti ”Hulkki” Hietalaa tuossa tovi sitten ja vuoden vaihteessa olisi sitten tulossa ulos melkoisen eeppistä settiä koko illaksi. Yli kaksi tuntinen haastattelu julkaistaan 2. tammikuuta ja se on kuulemma aika huikea pläjäys. En usko että kovin moni yhdellä katselukerralla pystyy sulattamaan Utin analyyseja ja luentoja. Sisäistäminen vaatii varmasti useamman katselun.

Tässä teaseri:

Tässä olis vielä kaksi kovaa jumppaa ennen kuin pääsee loman viettoon. 6 päivän totaalilepo varmasti tekee ihan gutaa. Saunaa, ruokaa, juomaa, löhöilyä ja muuten vaan chillailua kuulostaa enemmän kuin tervetulleelta vaihtelulta.

Eilen paukuteltiin olkapäitä ja hyvin tuntui menevän perille. Loppuun kunnon viparipyramidi sai olkapäät hapottamaan kunnolla. Mulla on muutamia feivörittiliikkeitä, joita aina tulee tehtyä olkajumpissa. En siis tee koskaan prikulleen samanlaista jumppaa vaikka käytänkin paljon samoja liikkeitä. Variaatiota syntyy niin monella muullakin tapaa kuin vain tekemällä eri liikkeitä.

Sitä voi pelata taukojen kanssa, liikejärjestyksien kanssa, sarjapainojen, sarjapituuksien erot toimii myös. Erikoistekniikoita tulee myös paljon otettua mukaan, joilla sitten höystetään treenejä.

Treenin jälkeen pukkarissa napattu kuva

12371088_10206622758102077_8140439598251227915_o

Jep jep, pitää muistuttaa, että tänään on vielä mahdollisuus ostaa hyvään alennukseen urheiluvaatteita! Aikaa on klo 23:59 asti!! Klikkaa kuvaa tuossa alhaalla tai blogin banneria ylhäällä. Pääset tukun sivuille tsekkailemaan mitä sieltä löytyy. Ostosten jälkeen siirry kassalle. Kassalla kirjoita alennuskoodiruutuun: CLOTHING20 ja saat -20% kaikista vaatteista! BOOM!!

image003

Let’s do this! 😀

Kommentit (15)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.