This is Mika

23.09.2013 10:23 3min luku 34

Kauppalistaa!

Jaahas, nyt olis aika tehdä pikkasen kauppalistaa tukulle. 

Siellä näyttäisi olevan ihan pirun mainioita tarjouksia, joilla muuten tuut saamaan kymmenien ja kymmenien eurojen säästöt. Katsotaan mitä hyödyllistä lisäravinnetta siellä on alennuksessa.

Tuossa aiemminkin mainostinkin, että aivan erinomainen creakong on nyt törkeen kovassa tarjouksessa -40%!! Nyt on näköjään lyöty Chained Nutrition-sarjan (ent. anabolic) BCAA Hardcore hulppeaan yhteishintaan 3 purkkia 44e. Käytännössä siis saat yhden purkin ilmaiseksi -> ale 22e!

Creakong tarjouksessa BCAAhardcorebuy2get3

Kreatiiniyhdistelmä ja nuo haaraketjuiset aminohapot ovat kyllä äärimmäisen hyödyllisiä lisäravinteita treenin ympärille. SUn pitää ajatella sitä, että kun vuodessa on vain 52 viikkoa ja viikossa treenaat vain rajallisen määrän treenejä per lihasryhmä, pitää jokaisesta treenistä luoda täydellinen ja lihaskasvun kannalta optimoitu suorite. Jos treenaat vaikka selän kerran viikkoon ja haluat itsellesi

tavoiteselkäsi ensi kesälle(?):

roikkuvatsmll

mahdollisimman paljon lihasmassaa, tulee vuodessa ”vain”  52 selkätreeniä. Se on kuitenkin melko vähän lihaskasvun kannalta ja täten jokainen treeni lasketaan. Lisäravinteilla (aminot, kreatiinti, protskut, pwo:t jne.) pystyt hyötymään huomattavasti enemmän treeneistäsi ja samalla luot lihakselle ympäristön jossa se pääsee mahdollisimman hyvin palautumaan seuraaviin treeneihin.

Itse lataan ennen treeniä (0,5-1h) kroppaan aminohappoja. Star Nutritionin BCAA XL-kapselit toimivat mainiosti tässä tilanteessa ja kulkevat esim hyvin kassissa mukana jos olen jossain muualla kuin kotonani. 300 kapselia (norm. 54,80e) NYT 34,90e!! Eikä tässä vielä kaikki! 😀 Saat ylimääräisen 140 kapselin purkin ilmaiseksi (arvo 19,90e)!

BCAAXL800FI

Tämän paketin vielä bongasin teille. Nimittäin loistavat tuotteet: ripped pro, whey-80 sekä maukkaat Star-Barit yhteishintaan 39,00e.  Tuostakin siipastu melkein 20 euroa huitsin nevadaan.

TIGHTWORKOUT800FI

Ja turha edes muistuttaa, mutta teen sen silti, eli bannerin kautta kun menette tilaamaan tuette samalla urheilijaa!

Tähän loppuun on hyvä lätkäistä Hieno Mike Sirénin taidekuva Fallout-miehestä:

falloutencounters

Kommentit (34)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.