This is Mika

15.05.2007 20:36 4min luku 0

Jalkaosaston spekulointia

Kisoista kuvia selanneena täytyy myöntää, että tuo kaksi kertaa viikossa kyykkääminen todellakin kehitti koipia parempaan suuntaan ja sai lihaa tarttumaan niihin. Erottuvuus parani ja kivisyys lisääntyi myös. Ei hullumpaa vuodessa.

IMG_4788 blogi.jpg

Tsekkaa kisojen aikana kuvattua materiaalia backstagelta ja hotellihuoneelta.

Pidin videopäiväkirjaa koko Oslon reissun ajan ja sieltä poimin muutaman pätkän Youtubeen. Lyhyt mutta hauska kooste Oslosta.

Oslo Grand Prix Video 2007!

Kisojen jälkeenkin jalat ovat pysyneet suhteellisen vahvoina ja kovina. Esim heti kisojen jälkeen maanantaina kävin prässäämässä suht isoilla painoilla (420kg) pitkiä sarjoja. Voima on ollut hakusessa yläkropassa tai ainakin pidemmissä sarjoissa, jotka on tullut tehtyä isommilla painoilla. Sitä väsyy huomattavasti nopeammin kuin normaalisti.

Kuva: Viikko kisojen jälkeen.

Vko after kultsa 007 blogi jalat.jpg

Tiedän, että vie vielä pitkän aikaa ennen kuin keho täysin palautuu 20 viikon rupeamasta. Ruoka on ollut lähinnä mielessäni viimeisen pari kolme viikkoa kisoista. Äkkiä tässä on kuitenkin tietyllä tavalla pehmentynyt. Salillakin on tullut käytyä ihan satunnaisesti kolme kertaa viikossa.

Vko after kultsa 002 blogi jalat.jpg

Rasvat mitattiin eilen Vilman kanssa ja saatiin alle 10% silti minulle vaikka on tullut syötyä kuin possu jouluna. En aiokaan repiä itseäni salille, jos siltä tuntuu, etten halua sinne mennä. Ei mitään väkisin ja hissukseen tässä laittelen asioita järjestykseen. Kyllä se kipinä sieltä sitten syttyy kun on syttyäkseen. Meikäläinen on tällainen dieselmoottori, joka hitaasti käynnistyy, mutta pysyy sitten kans käynnissä, kunhan on päässyt liikkeelle.

 

Selkää tuossa eilen käytiin nitkuttelemassa. Ihan lasten painoilla menin ja hain vain poltetta latseihin. Ihan hyvä tunne tulikin ja kun veri pääsi lihaksiin sitä aivan turposi silmissä. Tämä kuva oli dieetillä ollessani yksi rajuimmista mitä otettiin. Tästä meikä tykkäsi paljon.

vko18 03 blogi.jpg Joulupuu on rakennettu ja niin edelleen..

Tässä vielä muutama siisti kuva juuri kisojen jälkeen Mayorsilla Musan ja Strandin kanssa. Mike tietty kuvaamassa ja Aki taustalla vaikuttamassa.

IMG_4917.jpg

IMG_4949 blogi.jpg

IMG_4950 blogi.jpg

IMG_4953blogi.jpg

IMG_5024blogi.jpg

Tällaista tällä haavaa. Kesälomilla olen ja pitsaa ja hampurilaisia menee kuin vettä vaan. Eilenkin marssin pitseriaan ja tilasin kaksi pitsaa peräkkäin. Aaah, kyllä maistui. Tässä on todellista ROAD TO LP, LP=läski possu, meinikiä. Eikä haittaa. En tunne huonoa omaatuntoa. Nyt pitää saada ottaa etäisyyttä kilpailemiseen ja diettaamiseen. Kun sit taas joskus aloitan dieetin ja otan jotkin kisat tähtäimeen, pitää se olla omasta tahdosta ja halusta lähteä sille tielle taas! Yksikään dieetti ei koskaan ole helppoa ja siihen sitoutuu todella pitkäksi aikaa. Se rajoittaa menemistä ja sosiaalista elämää. Siinä on mukana paljon ihmisiä, joilla on paljon odotuksia minusta.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.