This is Mika

07.10.2014 10:04 2min luku 29

Banneriskaban voittaja Mayor'silla

Moro!
Eilen käväisi Jarkko Mayorsilla lunastamassa bannerikisan palkinnot. Jarkko halusi runtata jalkoja meikäläisen ollessa tahtipuikoissa. Lähdettiin vähän erilaisesta perspektiivistä liikkeelle ja työstettiin jalat ihan vatkuliksi asti.
banneriskaban voittaja 6.10
Rakensin koko treenit sillä ajatuksella, että tarkoituksena oli tuhota lihakset jaloissa, ei väsyttää keuhkoja hirveällä volyymillä. Jalat ajettiin loppuun etukäteisväsytyksellä ja jokaisella liikkeellä pyrittiin eristämään joko etu- tai takareiden alueet mahdollisimman hyvin.
We are watching you!
Bannerikisan voittaja 2
Ekana liikkeenä tehtiin reiden ojennus, jossa tehtiin pyramidina 20 toistoilla sarjat nousten 10kg 35 kiloon ja takaisin 10 kiloon 5kg korotuksilla. Takareiden tehtiin maaten ja sama homma vässytyksen suhteen. Sen jälkeen ryhdyimme kyykkäilemään. Jalkojen asento oli kapea, jalkaterät ulospäin ja kyykky vietiin niin alas kuin mahdollista. 12-15 toistoilla ja 10kg korotuksilla nousimme 90 kiloon. Neljäs liike oli sumoprässi, jossa 180 kilolla 5 sarjaa ja tuntuma takareisillä. Vika liike oli vaakaprässi. Siinä 3 sarjaa 30 toistoa per sarja 60kg, 80kg ja 100kg. Jalkaterät aivan yhdessä ja alasvienti niin että kantapäät nousivat.
Kyykyt alkamassa
Bannerikisan voittaja 6.10.14
Reenien jälkeen paineltiin syömään ja turisemaan mukavia. Jarkko on erittäin motivoitunut reenaaja ja armoton itsensä rääkkääjä. Oli hienoa treenata Jarkon kanssa, kun äijä jaksoi valittamatta vääntää loppuun asti jumpat. Iltapäivä käänyi jo iltaan ja Jarkko paineli takaisin kotiinsa vatsa täynnä, jalat soseena ja nippu uusia treeni-ideoita mukanaan.
Tässä vielä lyhyt kooste muutamista liikkeistä joita tehtiin salilla:

Ei muuta ku laulattamaan vaan banneria ja osallistumaan uusilla säännöillä pyörivään banneriskabaan!

Kommentit (29)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.