This is Mika

01.10.2014 09:52 2min luku 25

Uusi banneriskaba! - Uudet säännöt!!

Terveppä terve!
Syksyn kakkos banneriskaba on päättynyt ja voittajaksi saatiin Jarkko Pollari, Helsingistä. Herra käytti tilaukseen 549 egeä, joka oli tällä kertaa se korkein summa. Onneksi olkoon Jarkolle. Soittelen Jarkolle tässä piakkoin ja sovitaan treenipäivät ja sapuskat tarkemmin.
UUSI banneriskabasmall
Ja sitten uusia tuulia bannerikisassa!
Kovasti ollaan toivottu, että jokaisella bannerikisaan osallistuvalla olisi yhtä hyvät mahdollisuudet voittaa treenit riippumatta tilauksen suuruudesta. No nyt tämä tapahtuu! Banneriskaba muuttaa sääntöjään. Nyt ei enää tilauksen summalla ole merkitystä. Millä tahansa summalla voi voittaa jatkossa bannerikisan, nyt voitto riippuukin täysin SINUN mielikuvituksestasi!!
MIKSI JUURI SINUN PITÄISI VOITTAA BANNERISKABA?
Elikkä uudet säännöt menevät näin:
Voit osallistua banneriskabaan, kun tilaat bannerin kautta millä tahansa summalla ja kerrot minulle sähköpostilla, miksi juuri sinun pitäisi voittaa banneriskaba. Parhaimman ja hauskimman tarinan kirjoittanut osallistuja voittaa palkinnoksi treenit ja sapuskat kanssani! Kilpailuaika: 1.10.2014-31.10.2014
Toimi siis näin:

  • Lähetä sähköpostiini (mika.nyyssola (at) pakkotoisto.com) maili otsikolla: Bannerikilpailu ja oma nimesi
  • Laita tilauksesi arvo sentilleen sekä päivämäärä milloin tilaus on tehty SEKÄ TILAUSNUMERO!!. (näin pystyn tarkistamaan tilauksen oikeellisuuden)
  • Kirjoita kertomus, miksi juuri sinun pitäisi voittaa banneriskaba (max 300 merkkiä).
  • Anna oma nimesi, yhteystietosi ja puhelinnumerosi, josta sinut voi voiton sattuessa tavoittaa
  • Kerro myös lyhyesti mitä haluat treenata kanssani

HUOM!!! Lisää vielä tilausnumerosi tilauksesta mailiin. Saat tilausnumeron tilausvahvistuksessa!!!! Tämän avulla pystyn jäljittämään tilauksen tarkasti ja tarkistamaan summan oikeellisuuden!!! HUOM!!!

Vinkki: Helpointa on ottaa kuvakaappaus tilausvahvistuksesta, minkä moni kilpailuun osallistuneista on fiksusti tehnytkin ja laittaa kuva liitteenä sähköpostiin!
Parhaimman tarinan valitsee yhden miehen valitsijaraati, eli MINÄ!

-Bannerikilpailu on voimassa: 1.10.2014-31.10.2014
-Muina ajankohtina tehdyt tilaukset eivät osallistu tähän kilpailuun.
Myös tilauksesta ilmoittaminen täytyy tehdä kilpailuajan sisällä!!!!
-Pidä huoli, ettet ole mennyt Fitnesstukun sivuille aikaisemmin muuta kautta tai ettei sinulla ole tukun sivut auki toisessa välilehdessä. Helpointa on tyhjentää välimuisti selaimesta ja sen jälkeen mennä bannerin kautta tukun sivuille. Näin vältymme epäselvyyksiltä.

Palkinto on jälleen yhtä mahtava kuin ennenkin, eli huippuhyvät treenit meikäläisen ohjauksessa sekä herkulliset mätöt treenin jälkeen! Tähän mennessä on jokaikinen voittaja ollut äärimmäisen tyytyväinen palkintopäiväänsä ja nippu hyviä muistoja, vinkkejä ja neuvoja on matkannut takaisin voittajan mukana.
Viimeisimmän kisan voittaja Jussi käväisi lunastamassa viime lauantaina palkintonsa. Vedettiin Mayorsilla selkätreenit ja käväistiin nauttimassa lihaisat sapuskat treenien jälkeen.
banneriskabanvoittaja3:2014
Oli aivan mahtava päivä ja mukaan lähti ylläripalkintojen lisäksi paljon uutta tietoa ja mahtava fiilis kaiken kaikkiaan. Selkä tuli tuhottua kyllä niin totaalisesti, että allekirjoittaneellakin oli pari päivää selkäosasto tukossa.
Tässä kooste treeneistä:

Kommentit (25)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.