This is Mika

03.01.2017 18:56 3min luku 0

Infovideoottia ja takaolkavinkkejä

Moi!

Pientä infon poikasta videon muodossa aattelin pistää pitkästä aikaa tuutista ulos. Kaiken karvaista rojektia nimittäin on pukkaamassa tässä lähitulevaisuudessa, joten tuollaisen paikka tuntui olevan nyt.

Olkapäistä tuli myös höpöteltyä videolla. Ja tosi on, että takaolat ne usein tuppaa jäämään vähemmälle, kun etuolkapäät esimerkiksi dominoivat selvästi suurella osalla treenaajia.

Takaolkapäät tuo muhkua lisää selkään!

Mulle riittää yksi liike takaolkapäille olkapäätreenien yhteydessä. Mielestäni esim selkäjumpan loppuun on täysin mahdollista myös suorittaa extraliike takaolille. Tällöin takaolat saavat lisäaktivaatiota ja sitä kuuluisaa hypertrofiaa, jotta ne mollukat lähtisi ennennäkemättömään kasvuun. Olkapäät sinänsäkin ovat sellainen lihasryhmä, että nuo ryökäleet palautuvat melkoisen nopsaan treeneistä ja niitä voi rankaista huomattavasti tiheämmällä frevenssillä, kuin vaikka jalkoja. Ei siis lainkaan vaarallista ottaa extrasettiä takaolille selkäpäivänä, jos tekee mieli.

Videolla mainitsen tuon maaten tehdyn takaolkaliikkeen, josta itse pidän kovasti.

Siinä pääsee oikein kiduttamaan takaolkia ja rest-pausella saan aina puskettua jokaisen sarjan loppuun asti. Kipeäähän se tekee, mutta sen jotenkin sietää, kun sitten hetken ajan roikottaa käsiä alhaalla (painot yhä käsissä). Rest-pausea käytän todella paljon muissakin liikkeissä ja voin vannoa, että tuo tekniikka on yksi tehokkaimmista mitä on olemassa. Varsinkin yksin treenatessa, se on korvaamaton.

Eli muista tehdä aina se yksi liike ainakin takaolkapäille, jotta saat aktivoitua nuokin lihakset. Kyllä olkapäät kasvaa pienemmilläkin painolla. Siihen tarvitaan vaan riittävä määrä sarjoja ja toistoja.

Hei, älkäähän nyt unohtako tuota banneriskabaa!

Nyt aktivoitumaan!! Huikeat palkinnot tiedossa. Keksi siis alla olevaan kuvaan teksti. Hauskin, hulluin, tyhmin, what ever voittaa treenit ja sapuskaa!!

Säännöt:

  • Tee tilaus bannerin kautta!
  • Lähetä sähköpostiini (mika (at) nyyssola.fi) maili otsikolla: Banneriskaba ja oma nimesi
  • Laita tilauksesi arvo sentilleen sekä päivämäärä milloin tilaus on tehty SEKÄ TILAUSNUMERO!!. (näin pystyn tarkistamaan tilauksen oikeellisuuden)
  • Kerro sähköpostissasi mikä teksti kuvaan tulee (itse kuvaa ei tarvitse liittää mukaan).
  • Anna oma nimesi, yhteystietosi ja puhelinnumerosi, josta sinut voi voiton sattuessa tavoittaa.

Banneriskaba on voimassa tammikuun ajan, 1.1-31.1 2017.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.