This is Mika

21.10.2014 09:44 2min luku 24

Pyhitä lepopäiväsi!

Heippa!
Pistetään tähän väliin ihan nopeaakin nopeampi päivitys, sillä olen juuri lähdössä reenailemaan ja siitä vielä illaksi duuniin.
Koko viime viikko oli sellaista hässäkkää ettei toisesta väliä. Oikeastaan viimeiset pari viikkoa olleet todella hektisiä. On ollut messuja ja muita tapahtumia kaikki mahdolliset vapaapäivät täynnä. Tähän kun vielä lisätään kovat treenit vähintän sen 7 kertaa viikossa, niin helposti tuntuu unohtuvan se yksi lihaskasvun kannalta tärkeä elementti, lepo.
Eilinen päivä piti olla treenintäytteistä vapaapäivää, mutta kropaa sanoi toisin. Sellainen yleisuupumis oli heti aamulla vaikka olinkin nukkunut täydet 9 tuntia. Päätin sitten kerrankin kuunnella kroppaani ja pidin totaalilepopäivän. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että tyhjensin jääkaapin ja pakastimen kaikesta mahdollisesta hiilihydraatista, makasin sängyssä peiton alla ja katselin leffoja ja tv-sarjoja. 🙂
Salit ja raaka reenaaminen oli eilisen päivän osalta suljettu pois!
mika_front_lehtonen_small
Kaloreita en laskenut, mutta suurinpiirtein tällaista tavaraa tuli syötyä ja juotua:

  • six-pack coca-cola zero
  • perhepizza
  • 500g graham sämpylöitä
  • 200g korppukinkku
  • 150g edam juusto
  • 400g kalapuikkoja
  • 1000g maitorahka
  • 300g irtokarkkeja
  • 200g pähkinäsuklaasekoitus

Kyllä tuossa tankattiin sen verran nopeita hiilareita että nyt on kyllä glykogeenivarastot ja äijä virtaa täynnä. Hassua, että paino eilen aamulla oli 87,5 ja tänä aamuna 85,9 eli paino putosi mulla lepopäivän aikana? Aineenvaihdunta vissiin nytkähti aika reippaasti liikkeelle ja katabolia saatiin käännettyä anaboliaksi?
Itse pidän suosiolla totaalilepoa salilta jos siltä tuntuu, enkä mene salille väkisin tekemään ”kevyttä” jumppaa kropalle toivoen, että se orastava ylirasitustila siitä itsestään katoaisi. Jos oikein tuntuu, että olo ei tahdo helpottaa niin useampi totaalilepopäivä on kyllä hyvä, jona aikana sitten tankataan, oikeasti levätään ja huolletaan kroppaa. Se huoltaminen voi siis olla mitä tahansa kevyttä liikkumista, venyttelyä, hierojalla käymistä, jne. Myös sosiaalisia puolia kannattaa hoitaa, eli tavata ystäviä, käydä kavereiden kanssa leffassa ja kaikin tavoin siis piristää omaa mielialaa. Psyyke ja fyysinenpuoli ihmisessä kulkevat hyvin ”käsikädessä”.
Jeps, eipä tässä enempää. Käykäähän banneria laulattamassa aikanne kuluksi. Meikä lähtee reenaa ja duunii! Oikein mukavaa tiistaita kaikille, ystävät!

Kommentit (24)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.