This is Mika

15.04.2015 10:00 2min luku 24

Back in business!

Jou!
Maanantaina palailtiin yöllä reissusta ja oltiin kieltämättä hyvin väsyneitä. Madeiralla tuo lentokenttätouhu on kyllä näkemisen arvoinen. Muista ottaa mukaan kassillinen venyviä hermoja. Odottamista ja jonottamista. Boarding passeja ja papereita tsekkailtiin joka välissä. Oikein nauratti touhu.
Venattiin bussia hotellilla, jonotettiin check-inniin 30 minsaa. Toka tsekkaus oli liukuportaiden alapäässä ennen turvatarkastusta, siinäkin jono. Sitten turvatarkastus, jossa oli iäsyyden pitkä käärmemäisesti kiemurteleva jono 40minsaa siellä. Taas passien tarkastusta nro 3.
Mentiin pikaraflasta hakee parit salaatit, siinä jono ja salaatteja odotettiin 30minsaa. Kukaan ei näyttänyt tietävän mitä pitäisi tehdä. Juoksivat ees taas ja huusivat toisilleen siellä raflassa. Naurussa oli pitelemistä. Sitten gatelle jossa jono. Jonossa tuli keltaliivinen tyttö neljännen kerran tsekkaamaan passin ja boardarin. 30 minsaa jonotusta, kunnes oltiin gatella, jossa viides tsekkaus boardaria ja passia.
Lento lähti ”vain” 30 minsaa myöhässä. 😀
Tietty kotimaan päässä 30 minsaa laukkujen odottelua, mutta tämähän oli jo voiton puolella. Tunti laskeutumisesta oltiin autolla ja hurautettin himaan. Yöllä vielä 5 munan munakas juustolla ja pää tyynyyn.
Eilen sitten 2 kunnon tuhtia treeniä, ensin reidet ja illalla olkapäät.
muikea
Nyt ollaan jo palauduttu reissusta ja päästy reenin makuun takaisin. Eli ns. sorvin ääressä ollaan! Paino 87,1 eli pari kiloa oli tullut ylimääräistä viikon juopottelun ja syöpöttelyn tuloksena. Kyllä lomat tekee aina hyvää, mutta nuo lennot, ne ovat kyllä aivan yhtä helvettiä. Sitä antaa oman elämänsä pilotin ja tekniikan varaan ja toivoo, ettei mitään tapahdu. Meikä ressaan aina noita lentoja niin että käy laiffi filminauhana aina läpi, kun kunnon turbulenssit ravisuttelee konetta. Ei voi ymmärtää, että on ihmisiä, jotka ovat koneessa töissä. Huh huh!
Jaa, mitäs mitäs. Katsoin tuonne tukun puolelle ja ei hemmetti soikoon, siellähän on Octane tarjouksessa!! Bada BOOM!! Pistin heti pari pönikkää tulemaan, kun noita menee yksi purkki kuukaudessa ja ties milloin tulee seuraava diili?!
Ei muuta ku pistä banneri laulamaan ja tilaa omasi!
octane tarjous!
Hey, ja tulkaa ihmeessä lauantaina kultsalle tsiigaa menoa. Jos ei ole lippua niin aina voi tulla sinne aula-alueelle hengailee ja tsiigaa menoa. Meikä hilluu tänä vuonna BODY-lehden osastolla, jossa esim Kille Kujalakin pönöttää kisakuosissa. Tulkaa tsiigaa kuinka paljon isompi mä oon ku pikku-Kille. 😉 No ei kai. Kille on ISO MÖRKÖ!

Kommentit (24)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.