This is Mika

27.07.2013 18:21 1min luku 20

Watercross Ivalo - 2013

Terve!

Tänään hullut lappalaiset ajeli Watercross-tapahtumassa moottorikelkoilla vetten päällä. Ivalossa on tätä kreisiä traditiota järjestetty jo 20 vuotta eli tämä oli juhlavuosi ja sairaan siistiä menoa oli kaikille luvassa.

watercross_2013

Kelkat eivät olleet ihan peruskelkkoja ja tehoja oli niihin lyöty aika helv***n paljon. Äänet olivat muhkeat ja kuuluivat varmasti kilometrien päähän. Toi on niin sairaan näköistä, kun tuollainen moottorikelkka lähtee tosta joen rannasta menemään ja nuo kuskit vielä ohjailevat noita aivan suvereenisti. Voin sanoa, että mitään helppoa hommaa toi ei ole.

Tässä lyhyt pätkä yhdestä aika-ajosta, jossa ajettiin kahdeksikkoa ja hypättiin hyppyristä. 🙂

Pakko jälleen muistuttaa teitä rakkaat blogilaiset, että enää ei ole kuin muutamia päivä jäljellä bannerikilpailua. Käykää nyt ihmeessä osallistumassa, sillä hyvin messevät palkinnot on luvassa yhdelle onnelliselle. 🙂 Kerrataan siis vielä, treenit Nyyzziksen kanssa, treenien jälkeen hyvät safkat mun piikkiin ja jo legendaariseksi muodostunut yllätyspalkinto, joka ei jätä bodaria kylmäksi. 😀 Mahtavuutta.

Eli heinäkuun vika päivä klo 23:59 asti aikaa osallistua skabaan. Muista nyt äläkä missaa tätä juttua. Aaargh, Do it NAU. Dillon. You son of a bitch…

😀 😀 😀

Pakko laittaa loppuun hauska Arskaimitaatio-video, jonka joku heppu mulle linkitti. Saa muuten repeillä ihan huolella.

Kommentit (20)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.