This is Mika

04.02.2010 12:56 1min luku 7

Norovirus?

Tulin eilen illalla kotiin, tein blogipäivityksen ja vastailin sähköposteihin, kuten tavallista. Yhtäkkiä rupes vatsassa möyryämään ja pahasti. Ajattelin, että olinkohan juonut palkkarin liian nopeasti? Joskus creatiini aiheuttaa vatsanväänteitä. Puoli kymmenen aikaan illalla en enää pystynyt sietämään kipua vaan suorastaan lensin helpotushuoneeseen. Vatsa totaalisen sekaisin ja sitten rupes oksettamaan. Siinä sitten vaihtelin yläpään ja alapään välillä ja arvuuttelin kummasta tulee seuraavaksi.

toilet_puke

Koko yö meni vessassa eikä nukkumisesta ollut tietoakaan. Aamulla pomolle soitto, joka jo rupes ihmettelemään kun kahden viikon sisään äijä on 5 päivää jo kipeänä. Elämäni ensimmäinen vatsatauti (ehkä ollut lapsena, en muista) ja todella vittumainen. Pakko oli vain todeta, etten työmaalle pääse, kun muuten paskoisin housuihin jo bussipysäkillä.

Nyt meni ensimmäinen maitorahka sisään niin, ettei se heti kampea ulos ja vaikka vatsa yhä aran oloinen ja keho on todella nestevajeinen, tuntuisi siltä että pahin on ohi.

Että näin. Kun viimeksi kysyin mitä seuraavaksi, niin tämä nyt sitten. Kiva!

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.