This is Mika

02.05.2018 18:56 2min luku 0

Talkshow Mike Sirenin kanssa!

Moikka!

Eilen Sirenin Mike aka Michael Knight kävi vierailemassa Nyyssis Puhuu!! -sarjassa. Saatiin hurjan hauskat jutustelut aikaan sekä vastailtiin livechatissa tulleisiin kysymyksiin. Mike toi myös Jaappanian tuliaisia, joita hämmästeltiin siinä samalla.

Reilusti yli pari sataa katsojaa oli suorassa lähetyksessä. Jakso on nyt nähtävillä tubessa minun kanavallani, kuten myös täällä blogissa. Pistäkää pannu kuumaksi sumppia ja laittakaa jakso tulille. Hauskaa läpändeerusta parin tunnin verran. Äläkä unohda tilata itsellesi Miken uutta Twitch-kanavaa: https://www.twitch.tv/destinypakkotoisto

Nyyssis Puhuu!! E10 – Feat. Mike Siren


Treeniatlas uutisia!

Liikekuvaukset saatiin vihdoin purkkiin. Käytiin tänään koko poppoolla eli Jouni Virtamon sekä Jouni Lehtosen kanssa Järvenpään Fox Centerillä kuvailemassa jäljelle jääneet liikkeet kirjaa varten. Nyt on reilusti yli toista sataa liikettä tekniikkaohjeineen saatu valmiiksi. Näin vilaukselta myös vähän raakaversiota taiton osalta ja tuo näytti ihan jäätävän hienolta. Kuvia on ihan järjetön määrä kirjaan. 25 tuntia kaiken kaikkiaan kuvattiin pelkästään liikkeitä kirjaan. Työtuntien määrä kaiken kaikkiaan kasvaa moneen sataan, mutta meillä päin ei lasketa. Kivaahan tämä on kuitenkin ollut kaikin puolin, ja kun tietää miten upea tuo lopputulos tulee olemaan, niin se on kaiken tämän työn arvoista.


Tsekkaa noi toukokuun tarjoukset tukulta. On erittäin hyvän näköistä diiliä siellä tarjolla!


Green Friday arvonnan voittaja!

Tällä kertaa onni suosi seuraavaa:

  • Juhaliini Said, F1601688 ja M koon t-paita, give it to me baby!

Onneksi olkoon Juhaliini. Laitahan mulle maililla (mika@nyyssola.fi) oikea nimesi, yhteystietosi ja puhelinnumerosi, niin pistetään herkkupakettia tulemaan!! Kiitos vielä kaikille osallistujijlle ja teille, jotka tilasitte blogini kautta. Nyyssis salutes!

Ensi kertaan.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.