This is Mika

26.10.2020 18:05 2min luku 0

Mikan TOP 3 olennaisimmat lisäravinteet! (video)

Moikka DYYDS!

Aina kun puhutaan lisäravinteista, syntyy jossain vaiheessa keskustelu siitä, onko niistä käytännössä mitään hyötyä tai kannattaako niitä ylipäätään syödä? Onko lisäravinnebisnes puhdasta huijausta. Itse en ole koskaan väittänyt, että lisäravinteiden käyttö olisi jonkinlainen oikotie onneen ja isompiin lihaksiin. Lisäravinteet esimerkiksi ei koskaan täysin korvaa oikeaa ruokaa. Jo termi ”ateriankorvike” särähtää omaan korvaan pahasti, koska mikään lisäravinne ei oikeaa ravintoa ole korvaamassa, kuin satunnaisesti. Tämän vuoksi lisäravinteista puhuttaessa, pitää painotus olla nimenomaan sanan ”lisä” kohdassa.

***

***

Onko niistä lisäravinteista sitten hyötyä?

Jos ajatellaan, että syöminen on lähtökohtaisesti kunnossa niin makrosuhteiltaan kuin kokonaiskaloreiltaan ja nämä on optimoitu oikein arkea ja treenaamista ajatellen, ei lisäravinteita välttämättä tarvita lainkaan. Hyöty syntyy käytännössä puhtaasta ruoasta. Mutta jos silti halutaan ottaa lisäravinteet mukaan käyttöön, palausjuoma, kreatiini, aminohapot jne, on niistä absoluuttisesti myös hyötyäkin.

Jos taas ajatellaan, että syödään hieman sinnepäin ja makrosuhteet saattavat olla hieman heikot ruokavaliossa, on lisäravinteilla mahdollista paikata aika paljonkin ja saada boostattua makroja oikeaan suuntaan. Esimerkiksi voit lisäproteiinilla nostaa aterian proteiinimäärää ja näin ravintoköyhäkin ateria nousee uudelle levelille.

Minun TOP 3 lisäravinteet!

Nyt kun Fitnesstukulla on raju alekamppis käynnissä Star Nutritionin tuotteista, niin listataan tähän mitkä mun mielestäni on TOP 3 lisäravinteet, joista on oikeasti jotain hyötyä!

  1. Kreatiini monohydraatti
  2. Whey-80 proteiinijauhe
  3. Octane ja EAA aminohappotuotteet (nyyssiksen Ultimate Intra Combo)

Kreatiini on yksinkertaisesti se tehokain lisäravinne. Tämä lisää sarjakestävyyttä ja antaa maksimivoimaa. Monohydraatti lisää myös lihasolun nestevolyymia, joten tunnet lihaksen paremmin treeneissä ja saat helpommin pumpin.

Whey-80 on hinta-laatusuhteeltaan yksi parhaimmista proteiineista. Se imeytyy nopeasti ja on erittäin laadukasta proteiinia, jota voit hyödyntää niin välipaloina kuin palautusjuomana.

Octane ja EAA ovat itselläni yhteiskäytössä ns. kombona harjoittelun aikana. Puhutaan Intrajuomasta, joka ehkäisee kataboliaa, eli tällä varmistat, ettei treeneissä synny liian aikaisin katabolinen (lihasta hajoittava) tila.

Tässä vielä video!Klikkaa kuvaa alla ja käy hyödyntämässä tukun Star Nutrition alet! Saat Star Nutritionin normaalihintaisista tuotteista -20% alennusta kun kassalla kirjoitat koodin: SN20

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.