This is Mika

04.08.2012 09:49 4min luku 46

Missä ne valtavat lihakset?

Huomenta!

Otetaan tähän alkuun (pekonit paistuu sillävälin keittiössä) hyvä kysymys tuolta Scorpion -nimimerkiltä:

Ihan pakko kysyä vaikka voiki olla tyhmä kysymys… Mistä johtuu, ettei suomessa tietääkseni oo ketään kehonrakentajaa jolla ois yhtä valtavat lihakset kuin esim. Phil Heathilla? Eikö Suomessakin saa käyttää aiva samoja lisäravinteita normaalissa kehonrakennuksessa kuin jenkeissä vai onko jenkeissä sitte vapaampaa?

Niin, nyt on kyseessä sellaiset henkilöt (prot) joita maailmassa ei ole kuin muutama sata. Phil Heath on geneettinen friikki, jonka lihakset reagoivat ärsytykseen eri tavalla kuin meillä tavallisilla pulliaisilla. Hän saa lihasmassaa normi treenaamisella huomattavasti nopeammin kuin tavallinen ihminen. Kun siihen lisätään tarkka ruokavalio, ankara vuosien mittainen treenaaminen, näyttää Heath sitten tuolta:

Suomessa on 5,5 miljoonaa asukasta, joten tästä joukosta ei löydy tietenkään määrällisesti yhtä paljon geneettisiä friikkejä kuten ameriikassa (asukkaita  308 miljoonaa), siellä siis asukkaita 56 kertainen määrä Suomeen verrattuna!!! Tosin, löytyyhän niitä Suomestakin ja prosentuaalisesti varmaankin ihan yhtä paljon. Otetaan esimerkkinä Marko Savolainen!

Tässä Marko keskellä, Paul Dillet vasemmalla ja 8 x Mr. Olympia Ron Coleman oikealla. Häviääkö Marko tuossa vertailussa noille? Ei! Mun mielestäni Make vie noita poikia niin että laulattaa vaan!

Kukaan ei tietenkään ole päässyt lähellekään Markon lihasmassoja, mutta onhan meillä muutama kova luu ollut ja yhä on joista vielä tulee jotain kovaa jos kaikki menee hyvin!

Otetaan esimerkkinä vanhat konkarit JiiPee Pulkkinen ja vaikka Hans Fell, jotka molemmat lihasmassoiltaan olivat aivan ammattilaistasoa parhaimpina vuosinaan!

Hans Fell, yksi isoimpia raskaansarjan bodareita!

JiiPee Pulkkinen, Lyhyeen runkoon pakattu jättilihat!

Niko Koskinen Poseeraa ammattilaisen, Ronny Rockelin vieressä ja vie tätä kun sikaa narussa!

Markus Heinänen, yksi Suomen lahjakkaimpia kehonrakentajia sekä Jerry Ossi, lupaavin 202-paunan IFBB-pro Suomessa!

Eli kyllähän täältä löytyy noita monstereita, mutta kun sitä joutuu tekemään normi duunia tän harrastuksen ohella se pysyy valitettavasti aina harrastuksena eikä kokopäivätyönä, jolloin se paras kehitys ei pääse esiin. Ameriikan ammattilaiset voivat lajin suuren suosion ja isojen PR-rahojen myötä keskittyä vain bodaamiseen jolloin nämä ovat selkeästi etulyöntiasemassa.

***

Tämä aamun puntari näytti muuten 80,5 kiloa!! JEEEEEESS!

Sitä kiristyy pikku hiljaa! Voi video mä olen iloinen! Nyt on pakko mennä syömään ja sit lähteä salille! Tänään on muuten se Fitnesstukun kisan voittajien treenipäivä. MEikä menee kurittamaan nimimerkki Viltsua salille. COOL!

Nähdään salilla! Siellä on muuten tarjoushinnat, treenaamaan pääsee vain viidellä eurolla, normista joku 10-15egee muistaakseni! Kannattaa tulla!

Tässä eilinen kuntokuva. Kiristyy!

Kommentit (46)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.