This is Mika

26.10.2013 12:01 3min luku 40

Kärsitkö kaamosväsymyksestä syksyisin ja talvisin?

Helou!

Eilen oli piiiitkä päivä, kun kolmelta heräsin duuniin ja iltapäivällä singahdin suoraan duunista eräisiin tv-sarjan kuvauksiin (tulee ulos joskus joulukuussa, mutta siitä en kerrokaan vielä sen enempää). Ihan mahtava meno oli ja sai kyllä repeillä huolella.

Olin sitten joskus ysin jälkeen himppelissä ja painuinkin melkeinpä heti nuqqumaan. Mahtavaa oli saada goisia tuonne puoli yhteentoista. Sitä jopa vähän ihmetteli itsekin, miten pitkään tässä veteli unta palloon. Taitaa olla univelkaa hieman koneistossa? On kyllä hemmetin pimeetä tuolla ulkona varsinkin, kun tuollainen ällöttävän harmaa pilvimassa peittää taivaan ja vettä sataa mädännyttäen kaiken luonnossa. Syksy on kyllä sellaista toisaalta kaunista ruskaa ja värejä, mutta myös kuolemista ja mätänemistä. Talvi sitten jäädyttää kaiken paikoilleen kunnes kevät lopulta sulattaa ja elvyttää luonnon henkiin.

Kaivakaahan esiin kaikki mahdolliset piristysvälineet. Itseäni virkistää kirkasvalolamppu, joka ainakin antaa lumevaikutusta jos mitään, kun 10-15 minsaa aamuisin valottaa silmämunia sillä. Vitamiinit, C ja D sekä omegat tuntuvat vaikuttavan positiivisesti elimistöön pimeinä vuodenaikoina. Huomennahan käännetään kelloja takaisin oikeaan aikaan, eli tunnilla taaksepäin. Aamut siis valostuvat tunnilla mutta samalla illat pimenevät tuntia aikasemmin. Some you win and some you lose.

Ite oon tykännyt vielä käydä solkussa talvisin. Se jotenkin kanssa piristää? En kyllä osaa sanoa, onko siitäkään mitään lääketieteellistä hyötyä kaamosväsymykseen, mutta saa ainakin kivan värin iholle jos ei muuta. Toki muistakaahan kaikki, että solariumissa piilee aina omat riskinsä, eli en tietenkään suosittele solkussa käyntiä kenellekään vaan kerron vain mitä itse teen. Niissähän on nykyään 18-vuoden ikärajatkin, eli kukin aikuinen päättää itse mitä tekee itsellensä.

Loma rentouttaa aina! Varsinkin tällaisissa maisemissa:

parvekkeelta

Pientä piristystä antaa tähän harmauteen tieto, että talvilomalla pääsee viikoksi lämpöiseen. Mennään jälleen ”paratiisi”saarelle  eli Tenelle chillailemaan, uimaan ja treenaamaan kovaa paikalliselle salille. Siellä akut kyllä latautuu ainakin puolittain (viikko on lyhyt aika), kun saa syödä superhyvää safkaa ja naattia paikallisista viineistä. Siellä päin paikalliset Arska-sikarit ovat pehmeitä ja mehukkaita sekä epsanjalainen olut kylmää ja raikasta. Toivotaan vain, että säät suosii ja aurinko paistaa koko matkan ajan. Ja vaikka ei paistaisikaan, niin lämmintähän siellä piisaa. Täällä vedellään pakastimessa pipo syvällä päässä, niin siellä shortsit jalassa bostaillaan sigge suussa ja cerveza kädessä merivesialtailla. 😀 Uuuh! Totally Dyyd!

Hyvä (ja kaunis) seura kruunaa useimmiten onnistuneet reissut.

IMG_2625

Kaikille bodykuninkaille ja -kuningattarille tiedoksi! Mika Nyyssölän Massive Muscle Growth Stack on saatu takaisin valikoimaan. Kovan kysynnän vuoksi tämä paketti on ollut osittain loppu ja nyt näyttäisi tätäkin jälleen olevan varastossa jokaisen tuotteen osalta. Massive Growth Stack on minun itseni rakentama paketti teille, jotka haluatte optimaalista tulosta ja kehitystä tavoitteisiinne. Paketti on suunniteltu tukemaan kovaa treeniä. Jokaikinen tuote on toimiva ja tärkeä optimoidaksesi kehityksesi äärimmilleen. Itse käytän näitä kaikkia ja olen havainnut nämä äärimmäisen hyviksi. No bullshit!! Et maksa mistään turhasta vaan tulet hyötymään näistä kaikista tuotteista paketissani. Hinta on myös laitettu kohdilleen!

Tilaa Mika Nyyssölän Massive Muscle Growth Stack bannerin kautta! 74,90e!!

massive muscle growth stack nyt 69 euroa!

Massive Muscle Growth Stack sisältää:

  • 1 x Whey-80, 1 kg
  • 1 x Creatine Monohydrate, 500 g
  • 1 x Amino-Pro Essential, 464 g
  • 15 x Goodlife, 50 g (BOX)
  • 1 x ZMA Hardcore, 160 caps
  • 1 x Fitnesstukku Shaker tai Star Nutrition Smartshake Lite 600 ml

Kommentit (40)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.