This is Mika

07.04.2016 11:36 2min luku 27

Mikä on yhä se tehokkain lisäravinne?

Heipparallaa!

Mikä lisäravinne on ehkä tutkituin ja todettu hyödyllisimmäksi lisäravinteeksi tuhansien tuotteiden joukosta? Tämä lisäravinne kehittää lihasmassaa ja voimaa. Tämä lisäravinne antaa selvän hyödyn pitkäaikaisessa lihas- ja voimaharjoittelussa. Mistä tuotteesta on kyse?

No tietenkin kreatiinimonohydraatti!

Kreatiini täyttää lihassoluja vedellä eli paino nousee useimmilla käyttäjillä noin kilon tai pari. Voimaharjoittelussa massasta on hyötyä, joten kreatiinin tuoma painonlisä voidaan hyödyntää. Kreatiini tehostaa myös lihaskasvua ja palautumista, kun sitä nautitaan palautusjuomassa.

Olen saarnannut kreatiinin hyödyistä vuosikausia blogissani. Olen listannut usein hyödyllisimpiä lisäravinteita perustuen omiin yli 20 vuoden kokemuksiin. Tässäki listauksessa kreatiini on aina ykkösenä!

Tärkeimmät lisäravinteet, joista näen selkeää hyötyä niin kehonrakennuksessa kuin voimantuotossa:

  1. kreatiini
  2. proteiinilisät
  3. aminohapot BCAA/EAA
  4. PWO:t
  5. Vitargo-hiilihydraatti
  6. Vitamiinit
  7. Omegat

Kreatiinia voi käyttää kuuriluontoisesti tai jopa ihan pitkiäkin aikoja. Toiset tykkäävät ottaa 2-3 kuukauden jaksoina ja toiset ovat nauttineet kreatiinia useamman vuoden putkeen. Se on lähinnä makuasia kumpaa tykkää tehdä. Monohydraatin kohdalla yleensä on viikon latausjakso, jolloin nautitaan isompaa määrää kreatiinia, jonka jälkeen siirrytään ylläpitävään vaiheeseen. Tämä latausjakso usein nostaa jo tehoja treeneissä ja treenari huomaa hyödyn melko selkeästi. Tätä tehojen nousua ei tietenkään huomata kuin vain silloin, kun aloitetaan kuuri. Niinpä moni tykkää välillä pitää taukoa kreatiinista. Kreatiinin teho ei kuitenkaan laske missään vaiheessa vaikka sitä käytettäisiinkin pidempiä jaksoja putkeen. Sitä ei vaan havaitse niin selvästi kuin aloittaessa käytön.

Nyt kun tästä kreatiinista tuli puhetta, niin eikös olisikin sopivaa, jos sen saisi vielä Fitnesstukulta pilkkahintaan? Pääsisi samoin tein testailemaan tai jos oma kreatiinivarasto alkaa olla tyhjä, niin täydennys voisi olla paikallaan?

Nyyssis pistääkin tähän kohtaan eksklusiivisen tarjouksen voimaan alkaen nyt!

700x240_mika_creatine_monohydrate_april

Vain klikkaamalla tuota creatine monohydrate mainosbanneria pääset tarjoukseen käsiksi! Ole nopea, koska tarjous on voimassa vain 14.4 2016 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää!!

Star Nutritionin kreatiinimonohydraatti on mikroionisoitua, hienojakoista, 100% puhdasta kreatiinia. 

Annostus:

Päivät 1-5: Sekoita 1 kukkurallinen teelusikallinen (n. 5 g) jauhetta 2-4 dl:aan vettä 4 kertaa päivässä. Nauti eri aikoina päivän aikana.

Päivä 6- ja siitä eteenpäin: Sekoita 1 kukkurallinen teelusikallinen (n. 5 g) jauhetta 2-4 dl:aan vettä kerran päivässä, joko aamulla tai harjoittelun yhteydessä.

 

Kommentit (27)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.