This is Mika

20.04.2017 12:53 2min luku 8

Selkäpäivä

Heipparallaa kaikille!

Hyviä jumppendaaleja ollut tällä viikolla. Tosin eilen onnistuin kehittämään oudon olkapääkivun itselleni työmaalla. Oikeaan olkapäähän tekee kipeää kun sitä kääntää. Pitää siis olla kääntämättä. 😀

Tänään jo aamusta salille.

Selkäpäivä oli vuorossa ja hieman kyllä jännitti miten tuo olkapää kestää leikin. Ihan ok se kesti, ainoastaan vipuvarsihammer-koneessa sivuttain tehty liike aavistuksen kipeytti olkapäätä, ei onneksi muissa taljavedoissa sattunut.

Tein muutamat liikeparit selälle ja viimeistelin tosiaan sillä hammerkoneella latsit. Eka supersetti oli ylätalja+pullover narulla 15+30 ja työsarjoja tuli 5. Toinen liikepari superina oli alatalja+ylätalja 10+10, työsarjat 3. Loppuun vipuvarsihammeria 20 toistoa per puoli ilman taukoja 6 sarjaa.

Selkäpäivä #myyrinkuntokeskus ??#boom #dyyd #alatalja

A post shared by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Mulla on aina paljon toistoja jokaisen lihasryhmän kanssa. Ne yksinkertaisesti toimivat parhaiten lihaskasvun osalta. Käytän siis myös isoja painoja pääliikkeissä, mutta harvemmin jätän sarjan pelkästään 6-8 toistoon. Jos sarja on tuolla toistoalueella, sen lisäksi tulee jotain extraa.

Superina ala- ja ylätalja. #myyrinkuntokeskus ??#boom #dyyd #back #selkäpäivä

A post shared by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Voimaa on loppujen lopuksi aina helpompi kasvattaa kuin muskelia, sen olen huomannut vuosien saatossa. Lihaskasvuun tarvitaan niin paljon enemmän ajatusta taakse, että pystytään koko ajan sotkemaan kroppaa ja annetaan sille yllätyksiä. Kehomme tottuu kaikenlaiseen rasitukseen valtavan nopeasti. Jos teemme täysin samanlaisia treenejä lihaksille, olen havainnut, että kolmas täsmälleen samanlainen treeni ei enää tehoa. Jopa jo toinen eksaktisti sama treeni ei enää aiheuta samanlaisia DOMSseja eikä hypertrofiaa synny yhtä voimakkaasti. Näin ollen onkin hyvä joka treeniin keksiä jotain pientä eroavaisuutta edelliseen verrattuna. Se pitää lihaksen varpaillaan ja saat aina tehokkaita treenejä aikaseksi. Monipuolisuus!

Eilinen rintatreeni oli kolmen liikkeen kimppakyytiä tisseille.

Triple set – Chest #workout #boom 10x20x20 ? #ace18 #whynot ? @85kg #nofat #myyrinkuntokeskus #frenchhouse #dyyd

A post shared by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

***

Bestbar-patukat ovat nyt hullun halpoja. -40% alennusta. Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tarjoukseen käsiksi!

Itse tykkään noista patukoista aivan sairaan paljon. Noi maut todella sulaa suussa eikä ravintoarvotkaan ole missään nimessä huonoja. Lemon Cheese Cake, Lemon Liquorice, Apple Pie with Cinnamon… Oi oiii, noi sulaa suuhun, eipä tartte kaupan patukoita ostaa, kun noita napostelee herkkupäivänä. Suosittelen ehdottomasti Best Bareja! 5/5. Ja muista, kun käytät tuota banneria, niin samalla tuet urheilijaa. Kiitos! 🙂

 

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.