This is Mika

26.01.2013 11:26 5min luku 47

A Massive Movie Review - Upcoming Sci-Fi films 2013 by Mika Nyyssölä

Terppa!

Tälle vuodelle tulossa huikea määrä kaikenlaista leffaa, jotka ovat melkeinpä must-see-materiaalia kaikki tyynni. Käydäänpä tässä päivityksessä läpi mitä kaikkea meikäläinen on noteerannut ja mitä suosittelen katsottavaksi. Makuasioita leffat tietty ovat, kuten moni muukin asia elämässä. Tässä nyt kuitenkin meikäläisen poiminnot ja toivottavasti löytyy sullekin näistä jotain odotettavaa. Aloitetaan!

Star Trek – Into Darkness

Star Trek - Into Darkness

Star Trekistä tehtiin hieman poikkeava leffa 2009 jossa aikajana lähti toiseen suuntaan mitä se oli alkuperäisen Originals Seriesin mukaan mennyt. Tämä tietysti mahdollistaa nyt aivan toisenlaista menoa ja nyt on siis jatko-osan vuoro. J.J. Abrams jatkaa ohjaajana sekä näyttelijät ovat samat (onneksi) kuin edellisessäkin. Chris Pine ja Zachary Quinto yms. ovat huippuhyviä näyttelijöitä, joten tiedossa taas kerran todella viihdyttävää matskua! Tätä on odotettu! LEffa on ulkona 17.5.13.

The seventh son

The seventh son

Fantasialeffa kertoo 14 vuotiaasta Tom Wardista, joka on seitsemän sisaruksen kuopus ja samalla velho Spookin oppipoika. Leffassa nähdään Jeff Bridges, Julian Moore ja Ben Barnes. Musan on säveltänyt suomalainen säveltäjä Tuomas Kantelinen. Leffa on ulkona 18.10.13.

The seventh son 2

The Last Days On Mars

The Last Days On Mars

Sci-fi -trilleri, jonka pääosissa haahuilee loistava Liev Schreiber. Kuten leffan nimestä tyhmäkin päättelee, Marsissa seikkaillaan. Julkaisuajankohtaa ei olla vielä julkistettu, mutta tämän vuoden puolella pitäisi tämänkin tulla ulos. Aikasin ollaan liikkeellä, sillä edes sneak previkkaa ei löydy tubesta. Saas nähdä floppaako tämäkin kuten ne muut marsleffat aikanaan?

Riddick 3 – ”Paluu” (?)

Riddick 3

Itseasiassa tämän jatko-osan nimeäkään ei ihan tarkasti vielä tiedetä (dead man stalking?). Vin Diesel tekee kuitenkin paluun kolmannessa Riddick elokuvassa (eka oli pitch black, toka riddickin aikakirjat). Riddick on hylätty jonnekin planeetalle mätänemään jossa sitten mies taistelee petojen keskellä. Kunnon aktionia ja sci-fiä taas luvassa. Meikä diggaa mörisevän Dieselin äänestä ja fysiikasta. Leffa tulee ulos syyskuussa 2013.

Elysium

Elysium

Sci-fiä lisää! Matt Damon ja Jodie Foster pörisevät tässä rainassa, joka sijoittuu vuoteen 2159. Maailma on tuhoutunut (ylläri) ja rikkaat elävät jossain avaruusasemalla samalla, kun köyhät kituvat maan raunioissa. Just nasta apokalyptinen visio tulevaisuudesta. Tämä on nähtävä. Kun tähän scenarioon vielä lisää luonnenäyttelijä Jodie Fosterin ja Määäät Deeimooonin niin yhdistelmä on kutkuttava! Leffan ohjaa Neil Blomkamp joka on ohjannut muun muassa loistavan Disctrict 9 elokuvan. Leffa on ulkona 9.8.13.

Oblivion

Oblivion

Tässä sci-fi-pätkässä pääosaa näyttelee Tom Cruise. Ihmiset ovat jälleen kerran vissiin tuhonneet maapallon. Tompa on Jack Harper ja mies käy korjailemass ajotain luotainta tms. Sitten jotain sattuu ja bäm bäm bäm, ihmiskunnan kohtalo on Jackin käsissä. Jännää jännää. Visuaalinen leffa, jonka on tuottanut Rise of the Planet of the Apes -leffan häiskät. 19. huhtikuuta ulkona.

Ender’s Game

Ender's Game

Indy eli kaikkien rakasta Harrison Ford rähisee tässä elokuvassa, joka on taas kerran kaukana tulevaisuudessa. Alienit ovat hyökänneet joskus taannoin ja 70 vuotta karmaisevan sodan jälkeen lähetetään poikkeuksellisen lahjakas poika avaruuden armeijaan tulevaa sotaa taistelemaan. Blam blam ulostuloa en tiedä, mutta kaipa tämä tulee tämän vuoden aikana. We’ll see! Pakko tää on silti nähdä ku Hartsa on siinä mukana. Ulkona 1.11.2013.

Dark Skies

Dark Skies

Jahas, alienit tulevat sitten ja ottavat meidän kehot jälleen kerran valtaansa. Tää taitaa olla taas uusi adaptaatio jostain vastaavasta vanhasta TV-sarjasta. Noh, kivaa trilleriä tiedossa ja niitä hiton ärsyttäviä wham blam -ääniefektejä kauhean hiljaisuuden perään, niin että paskannat huosuusi säikähtäessäsi lähinnä niitä ääniefektejä. Keri Russell (nevö höörd) on perheen äitinä ja joku muu tuntematon. B-luokan leffa varmaankin, mutta menee kivasti krapulapizzan ja zeron kanssa sunnuntai-iltapäivän rattona. Tulee ulos 22.2.13.

Pacific Rim

Pacific Rim

Tyyneltä valtamereltä nousee alienit jonkun portaalin läpi ja soppa on syntynyt. Ihmisten on taisteltava jättirobootein niitä vastaan, jotta saataisiin rauha maahan. Legendaarinen Guillermo Toro on ohjannut tämän efektihöpötyksen. Pääosissa jotain noubadeja. Mutta mää tykkään aina ku merestä nousee jotain pelottavaa. Must see! 😀 Ulkona heinäkuun 12.

The Host

The Host

The Host suomeksi Vieras on Stephenie Meyerin (Twilight) romaaniin perustuva elokuva, jossa alienin sielu ottaa ihmisissä vallan tai jotain vastaavaa. Sci-fi trilleriä siis tiedossa ja vähän hömpsyn hömpsyä rakkaustarinaa varmaankin siinä ohessa. Puss puss, hihihihiii. Teinit tykkää ja mä kans! 😉 Olihan se Twilight saagakin niin ihkuu, joten miksei tämäkin? Ulkona 29. maaliskuuta.

 ***

Tässä siis oli meikäläisen massiivinen leffa-arvosteluennakko tälle vuodelle. Käykää nyt edes joku noista tsiigaamassa. Kyllä noista muutama on varmaankin ihan teatterissa käymisen arvoista? Oikein mukavaa viikonloppua kaikille blogini lukijoille! CII JUU!! 

Kommentit (47)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.