This is Mika

28.09.2009 20:40 2min luku 2

Treeniä vitutukseen

Sori tuli ruma sana otsikkoon, mutta ei voi mitään. Lapset, sulkekaa silmänne, setää ketuttaa ja suusta voi tulla ärräpäitä!

Kävin tosiaan tänään hinkkaamassa taas melkeinpä koko kroppaa läpi salilla, kun johonkin sitä piti agressiot purkaa. En yhä ymmärrä miksi mulla on aina tekniikan kanssa ongelmia? Olen joku ihmeen epäonninen eetu, kun tulee kyse hifistä. Aikanaan mulla syttyi kuusi päivää vanha televisio tuleen. Oli joku valmistusvirhe. Kahdet videonauhurit olen kiikuttanut eri kertoina huoltoon, molemmissa oli jotain ihme vikaa. Viimeksi 2007, kun ostin itselleni Oppo merkkisen DVD-soittimen, ei se pelittänyt kuin kuukauden. Meni sekin vaihtoon. Puhumattakaan ulkoisista kovalevyistä tietokoneissa, niitä on hajonnut parikin kappaletta. Toisesta kosahti muuntaja eikä valmistajalla (WD-Elements) ollut enää sen mallista muuntajaa antaa tilalle?!?

Mutta, palataanpas siihen saliin. Olen päättänyt joka treenin alkuun kiskaista 5*10 leanvetoa, ihan vain saadakseni selkään lisää paksuutta. Saapi nähdä tuottaako kyseinen operaatio mitään tulosta. Etukyykyttelylläkin olen päässyt jo huimaan 5*140 kiloon. Tosin siinä jo tarvitsin spottaajaa saadakseni uskoa itseeni. Yksin on hurjan hankala latautua kovaan sarjaan tai ennätysnostoon. Kun kaveri on takana huutamassa, se jollain tapaa valaa uskoa ja antaa voimaa sekä rohkeutta ylittää itsensä.

Paino on 82,7 ja koko ajan hieman putoilee. Toivotaan, että tässä pikkaisen kiristyisi, kun ja jos sitä ensi keväänä lähtisi sitten suhteellisen hyvässä kuosissa dieetille?

Duunissa otin habasta kuvan, kun olin juuri nostellut kaljakoreja paikasta toiseen ja näytti haupitsit alkavan vähän pömpöttää.

bicep2

Käsiä ei ole sen ihmeemmin tullut treenattua. Olen aika paljon tehnyt tosiaan pelkkiä perusliikkeitä ja ihme kyllä niillä on selvä vaikutus käsienkin kehitykseen. Penkit, dipit, mavet, leuanvedot yms aktivoi huomattavan paljon myös olkavarsia.

bicep1

Muutamaan liikkeeseen on hauistreenit siis jääneet. Lähinnä scott-penkkiä, hauiskonetta, levytankoa ja ristikkäistaljaa. Siinä ne. Luotan vakaasti muiden liikkeiden vaikuttavan epäsuorasti käsiin ja täten aktivoivan ne kasvuun.

Se tällä kertaa, katsotaan nyt minkälaisen töllöttimen sitä saa hankittua vai päätänkö elää ilman tv:tä? 🙂

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.