This is Mika

01.12.2018 10:52 3min luku 2

Kehitystä joka suunnalla - Ohjelmat pelittää kovaa!

Moikka!

Se olis nyt joulukuun ensimmäinen päivä. Hyvää alkanutta vuoden viimeistä kuukautta. Tästä on hyvä lähteä suunnittelemaan ensi vuoden kujeita. Mitä suunnitelmia itselläsi on? Onko aika pistää treenit uusiksi vai meinaatko startata massakauden kevääksi vai onko suunnitteilla kevyt dieetti kesää varten?

***

***

Itselläni on edennyt todella hyvin tämä kevyt ”bulkkijakso”. Paino pyörii 90-92 kilon hujakoilla. Toteutan suunnittelemaani ravinto-ohjelmapakettia (89€) ja pidän kalorit +3500kcal paikkeilla. Treenaan kolmen kombolla eli 5-jakoisella ohjelmapaketilla (59€), johon olen heittänyt väliin tuon käsipriorisaation toistaiseksi vain viikon erissä. Siltikin molemmat kädet ovat turvonneet noin sentin verran pelkästään yhden viikon kokeilulla. 5-jakoinen ohjelma toimii kuin junan vessa. Perhanan rankkahan se on, mutta kehitystä tulee. Mukavinta siinä on, kun pystyy kolmen ohjelman (neljän, jos ottaa käsiprion mukaan) turvin monipuolistaa treenejä. Joka viikko erilainen setti ja se pitää treenit todella mielenkiintoisena.

Tammikkuu on toistaiseksi vähän avoin, mitä meinaan tehdä. Saatan pitää yhden kuukauden kiristelyjakson, koska helmikuussa on sitten pikku etelän reissu tiedossa enkä välttämättä halua ihan sikabulkkikunnossa olla ilman paitaa ihmisten ilmoilla. Tosin olen huomannut ravinto-ohjelmaa toteuttaessani, ettei tämä vähäisen rasvamäärän ansiosta kerää juurikaan läskiä kroppaan, ainoastaan nostaa solun nestevolyymia ja antaa kovan paineen lihaksiin. Toki sitten vuorokauden ajasta riippuen nestettä kertyy ihon alle, mutta voi veljet voin sanoa, miten hyvin treenit uppoaa, kun ekan sarjan jälkeen iskee jo pumppi lihaksiin. Korkeat hiilarit, sopivasti proteiinia ja vähäinen rasvan määrä makrojen osalta on loistava kombinaatio tukemaan kovaa treeniä. Enkä ole tässä ainoa, joka on tämän huomannut! Saan lähes päivittäin tyytyväistä palautetta näistä ohjelmista ihmisiltä. Tuntuu kyllä hienolta ja antaa uskoa, että tämä siirtyminen valmennuspuolelle oli oikea siirto itseltäni!

Laitetaan yksi todella positiivinen ja iloinen palaute ravinto-ohjelmasta, jonka sain muutama päivä sitten asiakkaalta. Pitää todeta tähän heti, että sai hymyn huulille, kun luin viestin!

”Nyt se kuusi viikkoa takana tuolla ruokavaliolla. Todella kurinalaisesti. Viikonloppuisin olen lipsunut, jos on ollut jotain mökkihommaa tai muuta missä ei jaksa tehä omia eväitä, vaan kaikki vetää samaa ruokaa. Paino on noussut nyt 2.5kg. 
Ennätykset paukkuu salilla melkeen joka treenissä. Mulle toi opetti lähinnä, että hiilihydraattia ei saa pelätä.”
Että näin. Todella kannustavaa palautetta ja kertoo paljon siitä, että tarkasti noudatettuna ravinto-ohjelma toimii todella tehokkaasti. Lihakset eivät kasva ilman kovaa työtä ja oikeanlaista kokonaisuutta. Pitää olla jokainen osa-alue kunnossa, jotta voidaan optimaalisesti kehittyä. Silloin saavutetaan se maksimaalinen kehitys ja takuuvarmasti saavutetaan nopeammin tuloksia, kuin niissä tapauksissa, joissa tehdään asiat ”sinne päin”.

Ohjelmat linkkeineen
Listataan tähän jälleen nämä meikäläisen suunnittelemat valmisohjelmat, niin saatte selkeämpää kuvaa mitä on tarjolla:

Eri lihasryhmiä priorisoivia treeniohjelmia löytyy myös valmiiksi suunniteltuina:

Minulta löytyy myös tarjouspaketteja, joissa on yhdistettynä eri ohjelmapaketit:

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.