This is Mika

30.10.2016 15:53 3min luku 3

Varoitus! Disturbilla on Häiriöpäivät!

Moro!

Kuten tuossa aiemmin mainitsin, saatiin Disturb.fi messiin tänne blogiin. Samoin tein sieltä näyttääkin puskevan aivan älyttömän kovaa tarjoustakin. Nimittäin Disturbilla on juuri startannut Häiriöpäivä -kampanja. Kipee määrä siistejä kuteita alennushinnoin!

Klikkaa kuvaa alla, niin pääset suoraan Häiriöpäivän tarjouksiin!

hair_face_ylin

Neverdrylta siistiä paitaa jopa 40 pinnan alennuksella!

hairiop4

Geographical Norwayn hupparia -20% alessa

hairiop3

Violenton pöksyjä -33%

hairiop2

Neverdryn hupparia irtoo jopa -30% alennuksella!

hairiop

Aikaa on 7.11 asti mutta voin melkein vannoa, ettei sinne asti tule kaikkia kokoja löytymään. Nopeat syövät, hitaat eivät. BOom! 😀

***

Sarjoja sarjoja…

HBO:lla alkoi tuossa vajaa kuukausi sitten aivan loistavan jännä sarja nimeltään Westworld. Moni varmaan seuraakin sarjaa ja itse myös olen sarjaan ihan koukussa. Westworld perustuu Michael Crichtonin luomaan elokuvaan vuodelta 1973. Crichton itseasiassa myös ohjasi kyseisen leffan.

En ole nähnyt tuota vanhaa leffaa, enkä suoraan sanottuna aio sitä katsoakaan ennen kuin tämä TV-sarja on katsottu loppuun. Sen verran jännä tunnelma tässä sarjassa on, etten halua pilata fiilistä katsomalla jotain ajan hampaan puremaa, vanhaa rainaa samasta aiheesta.

Mieletön näyttelijäkaarti tuohon on saatu, joka suorastaan hämmästyttää. A-listan Hollywood näyttelijöitä, kuten  Anthony Hopkins, Ed Harris ja Michael Marsden.

westworld-s1_po_v1_p

Näyttelijöiden lisäksi tuotantoporukka on Westworldissa melkoisen kovaa tasoa: J.J. Abrams, Jonathan Nolan ja hänen morsmaikkunsa Lisa Joy. Homman täytyy siis toimia, kun tällainen poppoo on tekemässä hommia. Uskoisin, että vaikka nämä tyypit tekisi tätä silmät sidottuina ja vasemmalla kädellä, tämä sarja ei voi mennä pieleen. Budjettia tuntuu ainakin efektien ja laadun puolesta olevan melkoinen määrä ja kun mukana on tähtikaarti loistavia luonnenäyttelijöitä, voidaan vain nojata taaksepäin ja nauttia menosta.

Juoni tuntuu syvenevän jakso jaksolta ja katsojalle annetaan todella vähän informaatiota. Tahallaan varmasti juonta jarrutellaan ja rakennetaan jotain ilkeää käännettä, jota kukaan ei osannut arvata. J.J. Abrams on sen verran kieromielinen äijä Lost-sarjan takana, että älä luota mihinkään tai kehenkään Westworldissa. 😀

Ainoa pieni miinus itselläni on sarjaa kohtaan se, että tuo ”teemapuisto” on lännen ajassa. (huoh) Jostain syystä länkkärit ja lännen aika ei ole ollut niin kauhean lähellä mun sydäntä. Westernejä toki tulee joskus katsottua ja löytyy tuosta genrestä hyviäkin tapauksia (Armoton, Hyvät, pahat ja rumat, tanssii susien kanssa), mutta nämä eivät ole vain niin hyviä, että niistä innostuisi sen kummemmin.

Oli miten oli, eipä tuo juuri haittaa, vaikka ollaankin osittain lännen maisemissa. Scifiähän tuo on ja juoni, sarjan rakenne, näyttelijät ja koko salaperäisyys on kutkuttavan jännä Westworldissa. Jos et ole vielä katsonut sarjaa, niin suosittelen todellakin. HBO kanava vaan tulille ja katsomaan!

Ps.

Älä unohda monsteritarjousta, se on enää tän ja huomisen voimassa! Klikkaa kuvaa alla.

700x240_mika_okt16

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.