This is Mika

22.04.2016 09:11 2min luku 33

AMINOHAPOISTA HÖPINÄÄ - JA TOTTAKAI UUTTA VIDEOO YLEISÖN PYYNNÖSTÄ!

Heipparallaa! 😀

Sai valtavan lämpimän vastaanoton tuo edellinen patukan syöntivideo näiltä meidän mielensäpahoittajilta, joten ajattelin ihan yleisön pyynnöstä tehdä heti uuden iloisen mainoksen. Nythän siis sillä tavalla, että Octane on hurjassa tarjouksessa 30% alessa sekä tukulla on paljon muitakin aminohappoja eri tuotevalmistajilta, jotka ovat erinoimaisessa tarjouksessa.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan näihin diileihin käsiksi!

aminoaleland

Miksi aminohappoja?

Aminohappolisiä käytetään ensi sijassa nopeuttamaan palautumista, stimuloimaan lihaskasvua ja estämään lihasproteiinien hajoamista. Aminohapot tukevat kaikkien ihmiskudosten korjausta, joten aminohappolisää voidaan suositella jokaiselle urheilijalle!

Aminohappoja on yhteensä 20, ja jokainen niistä on ominaisuuksiltaan erilainen: toiset stimuloivat lihaskasvua, toiset tehostavat suoritusta ja jotkin taas antavat paremman keskittymiskyvyn.

BCAA

(Branched Chain Amino Acids) on yhteisnimike välttämättömiin aminohappoihin kuuluville kolmelle haaraketjuiselle aminohapolle L-Leusiini, L-Valiini ja L-Isoleusiini.

Yhteensä 20 aminohaposta edellä mainituilla kolmella on suurin vaikutus lihasproteiinisynteesin stimuloimiseen. BCAA-lisää nautittuasi aminohapot imeytyvät lihaksistoon välittömästi, ilman, että niiden tarvitsisi ensin kulkea maksan kautta.

BCAA tehostaa lihasmassan lisäämistä ja ehkäisee kropan joutumista lihasproteiinia hajottavaan, kataboliseen tilaan.

EAA

(Essential Amino Acids) on yhteisnimike välttämättömille aminohapoille, joita ihmisen on saatava ravinnon kautta sillä keho ei pysty niitä itse tuottamaan.

Välttämättömiin aminohappoihin kuuluu kahdeksan aminohappoa (mukaanlukien BCAA), ja tämän kategorian tuotteista jokaisessa on täysi välttämättömien aminohappojen spektri.

EAA-tuotteet ovat kaikille urheilijoille, jotka haluavat optimoida aminohappojen saannin ja lisätä lihasmassaa. Ilman riittävää välttämättömien aminohappojen saantia voi tärkeissä kehontoiminnoissa kuten immuunipuolustuksessa ja lihasproteiinisynteesissä ilmetä häiriöitä.

Ja tähän loppuun sitten vielä tuo mainosvideo, kun sitä niin paljon pyydeltiin lisää!

Kommentit (33)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.