This is Mika

21.09.2013 12:14 1min luku 64

Varokaa GTA-flunssaa

Hei jou!

Miten menee? Mulla menee ihan jees. Eilen käväisin iltasella jumpilla ja tyrkkäsin olkapäät ilmiliekkeihin mainioilla seteillä. Alkuun runttasin menemään vähän pystypunnerrusta (ameriikaksi  military press), sitten viparikoneella nitkutettiin vipareita, käsipainoilla jatkoin viparipeijaisia ja nakuttelin vielä vähän etuvipareitakin. Loppuun sitten olankohautuksia levytankoloisella ja niin oli olat ja rapsit rankaistu.

Tänään pidän pelipäivän, eli duunin jälkeen kiiruhdan suoraan himppeen. Otan pienet alkulämmöt sängyssä, eli päikkärit… 😉 ja sitten GTA V lyödään tulille. Toivotaan, ettei peli ole liian hyvä nimittäin se kuulemma voi helposti tartuttaa kuuluisan GTA-flunssan. Nyt kun on vielä kova treenikausi meneillään niin se voi kieltämättä vähän haitata tuota treenaamista ja muutenkin ajan optimoimista, kun GTA:t vaan pyöriin päässä.

Kyllähän toi näyttää aika huikeelta toi graffa. Saas nähdä miltä se näyttää 60 tuumaisella plasmalla ja kuulostaa kotiteattereissä?! Uuh jeah, GTA-flunssa tuntuu jo tuolla kurkunpäässä… 😀

Kaikkia noita aiksempiakin on tullut pelattua (ei 1 tai 2). Eli GTA3:sta lähtien, jota tuli PS2:lla hakattua niin julmetun monta tuntia. Vice City on mun lemppari ollut aina 80-luvun tyylillään. San Andreastakin tuli pelattua niin helkutisti. Se GTA IV ei oikein koskaan sytyttänyt ja tais jäädä todella vähiin sen pelaaminen. Toivotaan, että tämä vitonen on lähempänä noita San Andreasta ja Vice Cityä kuin sitä nelosta.

Kommentit (64)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.